Acasă Sport Fotbal - CSU Craiova a câștigat un punct cu Steaua

Fotbal – CSU Craiova a câștigat un punct cu Steaua

-

Alb-albaştrii s-au străduit din răsputeri să depăşească apărarea Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)
Alb-albaştrii s-au străduit din răsputeri să depăşească apărarea Stelei (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CS Universitatea Craiova a remizat astăzi, pe stadionul „Extensiv”, scor 0-0, cu Steaua București, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Liga I.

CSU Craiova: Bălgrădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Târnăcop, Madson, Brandan, Briceag (’72, Herghelegiu) – Rocha (’67, Mateiu), Bawab (’84, Kay). Antrenori: Emil Săndoi, Sorin Cârțu.

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Bourceanu (’63, Țucudean), Prepeliță – Adi Popa, Stanciu (’75, Iancu), Chipciu – Rusescu (’80, Tamaș). Antrenor: Costel Gâlcă.

Cartonașe galbene: Brandan (2), Achim / Râpă, Prepeliță, Adi Popa.

Cartonaș roșu: Brandan ’50.

Au arbitrat: Marius Avram – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Robert Dumitru, Horațiu Feșnic; Imre Bucsi.

Declarații după meci:

„E un rezultat echitabil, care ne avantajează, ne continuăm seria de invincibilitate. Gazonul a pus probleme ambelor echipe, nu e în cea mai bună stare. Într-o lună poate va fi mai bun. Noua casă ne place. Chiar dacă au fost șase mii de oameni, s-au simțit ca și cum ar fi fost 20 de mii”, a spus fundașul CSU Craiova, Bogdan Vătăjelu.
„Ținând cont de evenimentele petrecute în repriza secundă, cred că e un rezultat care trebuie să ne mulțumească. A fost corectă eliminarea lui Brandan. Două cartonașe galbene corect acordate. Acum în nici un caz nu ne gândim la titlu. Sunt puncte multe, greu de recuperat. N-am putut repara gazonul în perioada din toamnă din cauza birocrației care există în România”, a spus directorul tehnic al CSU Craiova, Sorin Cârțu.
„Sunt nemulțumit prin prisma rezultatului, nu și a jocului. Am făcut un joc foarte bun. Și starea terenului a influențat acest rezultat. Nu am văzut dacă a fost penalti la Varela. Cei care spuneau că am câștigat deja campionatul, se înșală. În faza de finalizare suferim, avem situații clare de gol dar nu marcăm”, a spus antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...