Acasă Sport Baschet (m): SCM-U Craiova a învins ultima clasată, U Cluj

Baschet (m): SCM-U Craiova a învins ultima clasată, U Cluj

-

Bozovic (la minge) şi colegii săi au transpirat serios pentru victoria cu ultima clasată, U Cluj (foto: Lucian Anghel)
Bozovic (la minge) şi colegii săi au transpirat serios pentru victoria cu ultima clasată, U Cluj (foto: Lucian Anghel)

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a câştigat astăzi partida de pe teren propriu cu „lanterna roşie” a Ligii Naţionale, U Cluj, cu scorul de 67-59 (18-13, 20-16, 17-17,12-13).

Meciul s-a jucat în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, iar tribunele au fost pline, spectatorii creând o atmosferă frumoasă.

Pentru SCM-U Craiova au evoluat: Petrişor, Bureau (9p), Bozovic (15), Boltic (8), Şanta, Marojevic (7), Micic (14), D. Andrei (5), Bosnjak (9).

boltic

 

Tot astăzi, baschetbalistele de la SCM-CSS Craiova au fost învinse, pe teren propriu, de CS Universitatea Alba Iulia, cu scorul de 88-53 şi au încheiat sezonul regulat pe locul 13, penultimul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.