16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Naicu a preluat comanda ACSVM Craiova

Victor Naicu a preluat comanda ACSVM Craiova

Victor Naicu vrea să pună umărul la salvarea de la retrogradare a formaţiei ACSVM Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Victor Naicu vrea să pună umărul la salvarea de la retrogradare a formaţiei ACSVM Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Rezultatele slabe înregistrate în turul campionatului Ligii a III-a, seria 4, și evoluțiile neconvingătoare din amicalele din iarnă i-au determinat pe conducătorii formației ACS Viitorul Municipal Craiova să caute soluții la nivel de bancă tehnică, mai ales că directorul tehnic Nicu Năstăsie a decis în urmă cu câteva zile să întrerupă colaborarea cu antrenorul Alin Gavrilă. Oficialii de la Ișalnița l-au contactat pe Victor Naicu, fostul tehnician al CS Podari acceptând imediat propunerea, pentru că se simțea dator moral față de fosta CS Apa, echipă pe care a promovat-o și pe care nu a apucat să o antreneze în Liga a III-a.
„M-au sunat conducătorii de la Ișalnița, am discutat cu primarul Ovidiu Flori și mi s-a părut că este hotărât să evite ce s-a întâmplat în turul campionatului și împreună cu fostul staff să încercăm să îndreptăm situația echipei. Corni (Alin Gavrilă – n.r.) rămâne alături de mine, îmi va fi secund și împreună trebuie să facem tot posibilul să salvăm echipa de la retrogradare. Avem șanse, pentru că retrogradează ultima clasată și încă una cu cel mai slab punctaj din toate seriile. Deci, noi trebuie să depășim două echipe ca să fim siguri că ne salvăm sportiv. Eu mi-am atins obiectivele pe unde am fost și sper să-l îndeplinesc și pe acesta“, a declarat Naicu, pentru GdS.
„Am acceptat să vin, pentru că am rămas cu un regret că am promovat-o pe CS Apa, echipa mea de suflet, actualmente ACS Viitorul Municipal Craiova, și n-am rămas să o antrenez o singură etapă în Liga a III-a. Asta a fost din cauza mea, pentru că am decis să merg la Podari, să-i promovez și pe ei, alegere care nu s-a dovedit bună pe parcurs. Spun asta pentru că oamenii de acolo nu au meritat“, a completat fostul fundaș al FC Universitatea Craiova.

„Nu m-a interesat partea materială“

Victor Naicu nu se sperie de situația financiară destul de proastă de la ACSVM Craiova, declarând că s-a „călit“ la FC Balș și chiar la fosta CS Apa, punctând că jucătorii de la Ișalnița își vor completa veniturile din primele de joc promise de primarul Ișalniței, Ovidiu Flori. „Nu m-a interesat partea materială când am venit aici, la Ișalnița, pentru că era o datorie morală. Eu în condițiile astea am făcut tot timpul treabă bună. Din discuția mea cu primarul Ovidiu Flori am înțeles că s-au redus salariile, dar am promisiunea că aceste salarii vor fi primite la zi, la fel și primele de joc. Sper ca fotbaliștii mei să câștige bani frumoși din primele de joc. Cunosc destul de bine lotul. Din păcate, jucătorii cu experiență au plecat, dar sperăm să compensăm prin muncă lipsurile care sunt la echipă. Oricum, eu am mai adus și ceva întăriri și mă refer la Adrian Surdu, fostul portar cu care am promovat echipa asta, Alex Stoica, de la Podari, a semnat cu noi, Liviu Luncan și Andrei Sava, fostul jucător de la «GP» Craiova și Minerul Mătăsari. Sâmbătă (mâine – n.r.), de la ora 11.00, vom juca un amical cu juniorii A de la CFR Romgaz Craiova și vom definitiva și lotul, pentru că săptămâna viitoare începe campionatul. Dacă vremea va fi bună, vom juca la Ișalnița, dacă nu pe Termo“, a punctat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS