13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportivii au luat cu asalt Târgul de Carte Gaudeamus

Sportivii au luat cu asalt Târgul de Carte Gaudeamus

Căpitanul CSU Craiova, Pablo Brandan, a oferit lalele doamnelor și domnișoarelor (foto: Lucian Anghel)
Căpitanul CSU Craiova, Pablo Brandan, a oferit lalele doamnelor și domnișoarelor (foto: Lucian Anghel)

Fotbaliști, voleibaliști și baschetbaliști de la echipele craiovene au trecut astăzi pragul Târgului de Carte Gaudeamus, de la Teatrul Național „Marin Sorescu”.
Sportivii de la SCM-U Craiova au asistat la dezbatererea „Cartea, sănătatea și mișcarea, la doi pași de tine”, organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport, Prokinetic Craiova și Asociația Pro EFS Craiova.

 

Sportivii de la SCM-U Craiova (Travis Bureau, Szabolcs Șanta și Laurențiu Lică) au luat parte la dezbaterea  „Cartea, sănătatea și mișcarea, la doi pași de tine” (foto: Lucian Anghel)
Sportivii de la SCM-U Craiova (Travis Bureau, Szabolcs Șanta și Laurențiu Lică) au luat parte la dezbaterea „Cartea, sănătatea și mișcarea, la doi pași de tine” (foto: Lucian Anghel)

Au fost prezenți baschetbaliștii Travis Bureau și Szabolcs Șanta, voleibalistul Laurențiu Lică dar și mascota Polivalentei, leul „Simba”. Cu prilejul dezbaterii s-au lansat și cinci cărți scrise de Costin Nanu, Germina Cosma, Alin Burileanu, Doru Stoia, Dumitru Barbu și Aurora Ungureanu.
La Teatru și-au făcut apariția și doi dintre fotbaliștii de la CS Universitatea Craiova, Pablo Brandan și Bogdan Vătăjelu, însoțiți de antrenorul Emil Săndoi. Cei trei nu au venit la vreo lansare de carte, ci pentru a împărți flori doamnelor și domnișoarelor, cu prilejul zilei de 1 Martie.

DSC_0397

DSC_0429

Bogdan Vătăjelu, Pablo Brandan și Emil Săndoi au oferit flori femeilor
Bogdan Vătăjelu, Pablo Brandan și Emil Săndoi au oferit flori femeilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS