14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - 6000 de bilete sunt puse la vânzare pentru meciul CSU Craiova - Steaua

Fotbal – 6000 de bilete sunt puse la vânzare pentru meciul CSU Craiova – Steaua

Susținătorii CS Universitatea Craiova trebuie să-și procure bilete online dacă vor să nu rateze meciul cu Steaua (foto: arhivă GdS)
Susținătorii CS Universitatea Craiova trebuie să-și procure bilete online dacă vor să nu rateze meciul cu Steaua (foto: arhivă GdS)

Site-ul oficial al CS Universitatea Craiova a anunțat că de astăzi se pot achiziționa bilete online pentru meciul cu Steaua București, programat duminică, de la ora 15.30, pe stadionul „Extensiv”, contând pentru etapa 19-a din Liga I. „Suporterii alb-albaștri pot comanda online bilete accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. Preţul biletelor pentru meciul CS Universitatea – Steaua: peluză – 5 lei, tribuna a II-a – 15 lei, tribuna I – 20 lei, tribuna 0 – 35 lei”, se arată în comunicatul postat pe csuc.ro.
Șeful biroului de marketing din cadrul CS Universitatea Craiova, Mario Petrișor, a declarat că biletele ce nu se vor vinde online până joi, la ora 12.00, vor putea fi procurate de fani de la magazinul oficial al clubului, de lângă English Park, și de la casele de bilete ce vor fi amplasate lângă arena „Extensiv”. „S-au pus spre vânzare 6000 de bilete, toate putând fi procurate cu plata online. Dacă nu vor fi epuizate până joi, la ora 12.00, acestea vor ajunge la casele de bilete, pe care intenționăm să le mutăm de la Sala Polivalentă la stadionul Extensiv, și la magazinul oficial al clubului”, a declarat Mario Petrișor, pentru GdS.
„Clubul Steaua nu a solicitat până acum bilete, dar mai are timp să o facă”, a spus ofițerul de securitate al CS Universitatea Craiova, Florin Cârstea, pentru GdS.
În cazul în care gruparea bucureșteană va solicita tichete pentru proprii susținători, atunci clubul din Bănie trebuie să le acorde 10% din numărul total alocat pentru confruntarea de duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS