10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Olt a trecut şi de Academica Piteşti

FC Olt a trecut şi de Academica Piteşti

Divizionara B FC Olt Slatina s-a impus cu 1-0 în partida amicală disputată sâmbătă, pe terenul sintetic din incinta bazei sportive „1 Mai“, în compania formaţiei Academica Argeş Piteşti. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vasile Gheorghe, cu un şut la vinclu din marginea careului de 16 metri.
Antrenorul grupării oltene, Dan Oprescu, a început meciul cu următorul unsprezece: Nuno Claro – Covalschi, Gligor, Fâşie, Anghelina (’55, Giurcă), Mihăescu (’60, Ignea), V. Gheorghe, Leucuţa, M. Căpăţână – Bardu (’67, Fl. Ştefan), Curtuiuş (’65, Blănaru).
Acesta a fost ultimul amical susţinut de FC Olt Slatina în perioada precompetiţională, trupa lui Dan Oprescu având un bilanţ pozitiv în privinţa jocurilor de verificare, înregistrând patru victorii, 3-0 cu CSM Vâlcea, 5-1 cu CSO Filiaşi, 2-0 cu Urban Titu şi 1-0 cu Academica Argeş Piteşti, şi un egal, 0-0 cu CSM Vâlcea în Zăvoi.
FC Olt Slatina va debuta sâmbătă, de la ora 11.00, în returul Ligii a II-a, seria 2, în deplasare, cu CS Mioveni. Gruparea alb-vişinie ocupă locul șase în clasament, fiind pe o poziţie de play-off.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS