10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Juniorii de la CSU şi-au câştigat respectul în deplasările din weekend

Fotbal – Juniorii de la CSU şi-au câştigat respectul în deplasările din weekend

Juniorii de la CS Universitatea Craiova au reuşit partide bune în acest final de săptămână (foto: Alexandru Vîrtosu)
Juniorii de la CS Universitatea Craiova au reuşit partide bune în acest final de săptămână (foto: Alexandru Vîrtosu)

A fost un final de săptămână foarte încărcat pentru juniorii CS Universitatea Craiova, în programul acestora figurând multe amicale cu adversari puternici.

Startul jocurilor de verificare l-au dat republicanii B, trupa lui Nelu Petrişor reuşind, ieri, să încheie la egalitate, scor 0-0, în deplasare, cu CS Mioveni.

Pentru CSU au evoluat următorii: Nica – Vlădoiu, Găleşanu, Cojocaru, Andrei – Medrea, Hodea, Constantinescu, Gianimu – Al. Popescu – Rodeanu. Pe parcurs au mai intrat: Bârnă – Roman, Cristea. Ţărineanu.

Imediat după disputa juniorilor B au intrat pe sinteticul de la Mioveni şi republicanii A, câştig de cauză având formaţia gazdă, cu scorul de 2-0. CSU a început cu următorii: Popescu – Ghincea, Drăghici, Hreniuc, Luică – Iuga, Armăşelu – Manea, Buzărnescu, Georgescu – Gheorghiu. În repriza secundă au mai intrat portarul Nica şi jucătorii de câmp Ciocoteală şi Tănase.

„La 1-0 pentru ei am ratat un unsprezece metri prin Iuga. A fost prima dată când am dat şi noi de un teren bun, pentru că ştiţi care este situaţia terenurilor de pregătire de la noi. Dincolo de rezultat, a fost un antrenament bun. Am avut şi noi jucători accidentaţi, pe Burlacu şi Căpăţână, iar problemele care au apărut încercăm să le remediem în cele două săptămâni rămase până când începe campionatul”, a declarat antrenorul juniorilor A, Daniel Mogoşanu, pentru GdS.

 

Trupa lui Calafeteanu a „zburdat” pe „Betonul”

 

La juniori C, CS Universitatea Craiova s-a impus cu 7-1 în amicalul de ieri, de pe „Betonul”, cu Pro Junior, golurile alb-albaştrilor fiind marcate de Lepădatu (2), Nichifor (2), Mitruscsak, Gârbiţă şi Zbona.

Antrenorul Marian Calafeteanu a început meciul cu următorul unsprezece: Costoaie – Olteanu, Cojocaru, Vadasis, Dobre – Lepădatu, Şerban, Mitruscsak, Nichifor – Gârbiţă, Zbona. Au mai intrat: Velcu, Stăiculescu, Grigoraşcu, Albăstroiu.

 

Elevii lui Dumitru Barbu au remizat la Piteşti

 

Un rezultat bun l-a obţinut şi grupa de copii născuţi în 2002, la Piteşti, în cadrul Complexului „Nicolae Dobrin”. Elevii lui Dumitru Barbu au remizat, scor 1-1, cu Şcoala de Fotbal „Dani Coman”, golul formaţiei din Bănie fiind marcat de Ştefan Baiaram.

„Am condus cu 1-0, Baiaram a marcat un gol foarte frumos, un şut la vinclu, iar ei ne-au egalat cu trei minute înainte de final. Sunt mulţumit de modul cum au decurs lucrurile, pentru că i-am dominat tactic şi am fost mult mai periculoşi. Suntem încă în perioada de cunoaştere, pentru că eu am preluat această grupă de doar o lună şi am venit cu o altă filozofie de joc. În curând o să ne exprimăm mult mai bine pe teren”, a declarat Dumitru Barbu, pentru GdS.

Pentru CSU Craiova au evoluat: Ogarcă – Florea, Coman, R. Popescu, Temeloiu – D. Guţă, Baiaram, Iovu – Teleru. Au mai intrat: G. Pisică, D. Ogarcă, L. Bacri, L. Badea, D. Poenaru.

 

Echipa lui Guşatu l-a bătut „Hagi” şi a remizat cu campioana Dinamo

 

Rezultate deloc de neglijat au obţinut juniorii născuţi în 1999 de la CS Universitatea Craiova. Ieri, elevii lui Mugurel Guşatu s-au impus la Pipera, cu 1-0, în faţa echipei similare de la Academia „Gheorghe Hagi”, jucătorul care a făcut diferenţa fiind Lucian Buzean.

Alb-albaştrii au rămas în Capitală, iar astăzi, pe „Arena Ţiriac”, au remizat, scor 2-2, cu Dinamo Bucureşti, campioana României la acest nivel. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Robert Bogdan şi Alexandru Dinu.

Alb-albaştrii au făcut o partidă bună contra câinilor (foto: Romeo Selişte)
Alb-albaştrii au făcut o partidă bună contra câinilor (foto: Romeo Selişte)

„A fost un meci bun, de luptă, cei de la Dinamo ne-au egalat în ultimul minut şi cam din offside, dar nu mă interesează prea tare, pentru că sunt bucuros de modul cum am evoluat. Trebuie să-i felicit pe copii, pentru că şi sâmbătă am jucat cu Academia ’Hagi’, o echipă în faţa căreia nu este la îndemâna oricui să câştige. Ne continuăm pregătirile şi sperăm să creştem valoric cu fiecare meci”, a declarat Mugurel Guşatu, pentru GdS.

Mugurel Guşatu este mulţumit de modul cum răspund elevii săi în timpul partidelor (foto: Romeo Selişte)
Mugurel Guşatu este mulţumit de modul cum răspund elevii săi în timpul partidelor (foto: Romeo Selişte)

Antrenorul Guşatu a folosit în ambele dispute următorul unsprezece: Vlad – Constantinescu, Ţoiu, Bogdan, Gunie – Kim, Enache – Buzan, Dinu, Bârzan – Cârlig. Pe parcurs i-a mai introdus pe Borţa, Marcov, Băloi, Al. Guşatu, Şt. Pacionel, Breazu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS