Acasă Sport S-au antrenat cu junioarele

S-au antrenat cu junioarele

-

La meciurile de pe teren propriu, voleibaliştii de la SCM-U Craiova sunt susţinuţi frenetic de junioarele de la Şcoala de Volei din Bănie. La rândul lor, elevii lui Dan Pascu s-au gândit să facă o surpriză micuţelor voleibaliste. Laurenţiu Lică şi colegii săi, însoţiţi de mascota „Simba“, au mers joi la Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, pentru a le oferi celor mici un antrenament cu totul special. După ce au făcut încălzirea, micuţelele voleibaliste, împărţite în mai multe grupe, au fost coordonate de câte doi jucători de la SCM-U şi au primit sfaturi utile de la aceştia.
„Băieţii s-au bucurat foarte mult de această lecţie de volei pentru că nu cred că este unul din echipă căruia să nu-i placă copiii. Am venit cu multă plăcere la această acţiune şi mă bucur când văd copii care practică voleiul“, a spus antrenorul Pascu.

poza grup volei
„De aproape un an încercăm să revigorăm activitatea voleibalistică din Craiova. Fetele au potenţial. Avem o echipă în campionatul de minivolei, cu câteva rezultate notabile. În toamnă vrem să mai înscriem încă una, urmând ca fetele care depăşesc vârsta să fie înscrise în campionatul de Speranţe“, a menţionat, la rândul său, Marian Giurgiţeanu, antrenor care împreună cu Lucian Zlotea şi Raluca Andrei-Constantinescu se ocupă de pregătirea fetelor de la Şcoala de Volei. Voleibaliştii craioveni joacă sâmbătă (ora 18.00) acasă cu CSM Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Astăzi se sărbătoreşte Mica Unire

Unirea Principatelor Române înfăptuită la 24 ianuarie 1859 este cunoscută şi sub numele de „Mica Unire”. Aceasta  este considerată primul pas important pentru Marea Unire de...