12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport S-au antrenat cu junioarele

S-au antrenat cu junioarele

-

La meciurile de pe teren propriu, voleibaliştii de la SCM-U Craiova sunt susţinuţi frenetic de junioarele de la Şcoala de Volei din Bănie. La rândul lor, elevii lui Dan Pascu s-au gândit să facă o surpriză micuţelor voleibaliste. Laurenţiu Lică şi colegii săi, însoţiţi de mascota „Simba“, au mers joi la Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, pentru a le oferi celor mici un antrenament cu totul special. După ce au făcut încălzirea, micuţelele voleibaliste, împărţite în mai multe grupe, au fost coordonate de câte doi jucători de la SCM-U şi au primit sfaturi utile de la aceştia.
„Băieţii s-au bucurat foarte mult de această lecţie de volei pentru că nu cred că este unul din echipă căruia să nu-i placă copiii. Am venit cu multă plăcere la această acţiune şi mă bucur când văd copii care practică voleiul“, a spus antrenorul Pascu.

poza grup volei
„De aproape un an încercăm să revigorăm activitatea voleibalistică din Craiova. Fetele au potenţial. Avem o echipă în campionatul de minivolei, cu câteva rezultate notabile. În toamnă vrem să mai înscriem încă una, urmând ca fetele care depăşesc vârsta să fie înscrise în campionatul de Speranţe“, a menţionat, la rândul său, Marian Giurgiţeanu, antrenor care împreună cu Lucian Zlotea şi Raluca Andrei-Constantinescu se ocupă de pregătirea fetelor de la Şcoala de Volei. Voleibaliştii craioveni joacă sâmbătă (ora 18.00) acasă cu CSM Bucureşti.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.