Acasă Sport Handbalistele joacă la Slobozia

Handbalistele joacă la Slobozia

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va evolua duminică (ora 11.00), în deplasare, cu CSM Unirea Slobozia, în cadrul etapei a 20-a din Liga Naţională. Cele două formaţii, despărţite de 18 puncte în clasament, au moral bun după ce au obţinut victorii în etapa anterioară. SCM Craiova a urcat pe locul patru după ce a învins categoric, pe teren propriu, pe HC Zalău, cu scorul de 22-17, şi a oprit seria de eşecuri, în timp ce Slobozia (locul 11) a învins, în deplasare, pe „U“ Cluj, cu scorul de 33-31.
Tot duminică (ora 11.00), HCM Vâlcea (locul 9) va primi vizita vicecampioanei Corona Braşov. Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova dispută sâmbătă primul meci oficial din 2014 pe teren propriu. Elevii lui Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu primesc vizita formaţiei CSM Satu Mare (locul 3, 30 de puncte). Partida din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ va începe la ora 11.00. Craiovenii au disputat săptămâna trecută primul meci din returul Diviziei A, seria B, la Oradea, fiind învinşi cu scorul de 41-28. CS Universitatea se află pe locul şase, cu 27 de puncte.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.