17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„O victorie la Pandurii ar fi cadoul perfect“

„O victorie la Pandurii ar fi cadoul perfect“

Geolgău este convins că alb-albaştrii pot încheia campionatul pe locul trei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Geolgău este convins că alb-albaştrii pot încheia campionatul pe locul trei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Șeful departamentului de scouting al CS Universitatea Craiova, Gheorghiță Geolgău, a împlinit ieri 54 de ani, iar cadoul pe care și-l dorește cel mai mult este ca Brandan și colegii săi să contabilizeze toate cele trei puncte din jocul de luni, de la ora 20.30, cu Pandurii, de la Târgu Jiu. Fostul component al Craiovei Maxima a punctat faptul că gruparea gorjeană pare revigorată prin noutățile de la echipă, dar consideră că noua strategie implementată de Edi Iordănescu nu poate da roade împotriva CS Universitatea Craiova, chiar dacă a avut succes cu Dinamo.
„O victorie la Târgu Jiu ar fi cadoul perfect din partea băieților. Să dea Dumnezeu să se îndeplinească această dorință a mea. E important să pornim cu dreptul în retur, ar conta mult ca moral. Pandurii a făcut șapte transferuri în această iarnă, dar câți au fost titulari cu Dinamo? Cei doi fundași, Vasiljevic și Cordoș, la mijloc Pintilii și cam atât. Restul au fost rezerve. Joacă altceva de când a venit Edi Iordănescu, dar nu m-au lăsat fără cuvinte. Pe o scară de 1 la 10 în campionatul României, pe Pandurii aș situa-o pe 6, noi fiind pe la 8,5, iar Steaua undeva pe la 9,5. Toți ne dorim să intre cele trei puncte în contul nostru deoarece, așa cum am mai spus anul acesta, ne batem pentru locul trei cu ASA Târgu Mureș, pentru că Petrolul și CFR vor avea probleme“, a declarat Gheorghiță Geolgău, pentru GdS.

Săndoi: Pandurii este o echipă bună

Nici antrenorul CS Universitatea, Emil Săndoi, nu s-a „speriat“ de evoluția gorjenilor cu Dinamo, chiar dacă a apreciat succesul obținut în Cupa Ligii, explicând că a studiat foarte bine trupa lui Edi Iordănescu, la fel cum și acesta afirma zilele trecute că a urmărit Craiova la trei amicale susținute în Antalya. „Am văzut meciul pandurilor cu Dinamo. Este o echipă care din punctul meu de vedere merită un loc mult mai sus în clasament, gândindu-mă la valoarea jucătorilor pe care îi are. Să nu uităm că în urmă cu un campionat au fost vicecampionii României. Au o linie de mijloc foarte bună, pe care multe formații și-ar dori-o. Au făcut o primă repriză foarte bună cu Dinamo, au dominat, și-au creat ocazii de gol, au reușit să se și desprindă pe tabela de marcaj, dar în repriza a doua au mai pierdut din elan, a fost ceva mai echilibrată. Oricum, Pandurii este o echipă bună. Nici noi și nici ei nu avem schimbări majore la nivelul lotului. Pandurii a făcut mai multe achiziții, dar majoritatea au fost rezerve, pe când noi nu am făcut, pentru că nu era cazul. Ne cunoaștem destul de bine între noi, pentru că și noi i-am urmărit pe ei în Antalya“, a spus Emil Săndoi, pentru GdS.

Cârţu: Unii se gândesc la Europa, e treaba lor

La rândul său, directorul tehnic al Craiovei, Sorin Cârțu, a explicat ce le trebuie alb-albaștrilor ca să plece de la Târgu Jiu cu toate punctele și a subliniat că CS Universitatea nu este pregătită să evolueze în cupele europene, chiar dacă ar primi derogare de la UEFA. „Pandurii formează o echipă bună, diferită față de tur. Mie mi-a lăsat o impresie bună cu Dinamo, a câştigat pe merit și mă aştept la un meci foarte greu. Şansa noastră pentru a obţine un rezultat bun este să intrăm bine în ritm, în intensitatea jocurilor oficiale, responsabilizarea, conştientizarea jucătorilor, tot ceea ce trebuie. Dacă vom avea o atitudine de asta de vacanţă vom fi învinşi“, a spus „Sorinaccio“. „Nu suntem încă pregătiţi să oprim hegemonia Stelei. Ca să fii pregătit pentru cupe europene trebuie să ai toate condiţiile, procesul de pregătire trebuie să fie ireproşabil, ca să îţi dea o stare de concurs bună. Încă nu consider că echipa e pregătită pentru cupe europene. Noi am fost aduşi la echipă să o scăpăm de la retrogradare, că avea două puncte. Că acum are 29 de puncte şi unii se gândesc la Europa, e treaba lor. Targetul nostru este să ne facem punctele cu care să fim la anul în primele 12 echipe. Că le facem mai devreme sau mai târziu, vom vedea“, a completat Sorin Cârțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS