17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Tenis - Elena Bogdan a ratat calificarea în semifinalele de dublu, la...

Tenis – Elena Bogdan a ratat calificarea în semifinalele de dublu, la Rio de Janeiro

-

Perechea Elena Bogdan/Nicole Melichar (România/SUA) a ratat, joi, calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează Mediafax.

Bogdan şi Melichar au fost învinse în sferturile de finală, cu scorul de 7-5, 6-0, într-o oră şi cinci minute, de cuplul brazilian Beatriz Haddad Maia/Teliana Pereira.

Pentru participarea în sferturile de finală la Rio de Janeiro, Bogdan şi Melichar au obţinut 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 1.820 de dolari.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.