5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep joacă azi împotriva Țvetanei Pironkova

Simona Halep joacă azi împotriva Țvetanei Pironkova

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), joacă azi împotriva bulgăroaicei Țvetana Pironkova, în optimile de finală ale competiției cu premii în valoare de 2.513.000 dolari.

„Pironkova joacă bine pe hard, astfel că trebuie să fiu foarte atentă pe teren, să deschid unghiurile foarte bine. Voi încerca să fiu agresivă din nou, să fac tot ce pot pe teren. Sper să câștig, dar știu că va fi un meci dificil”, a declarat Halep, potrivit Agerpres. Meciul va avea loc după ora 17.00 (ora României), în funcție de durata partidelor programate înaintea acesteia.

Halep (23 ani) a trecut marți seara de Daniela Hantuchova, cu 6-2, 6-0, după nouă ghemuri consecutive și a pus capăt unei serii de șase victorii la rând a slovacei, începută la Pattaya, unde a câștigat titlu, și continuată la Dubai. ”A fost un meci bun pentru mine, am jucat bine și cred că ea (Hantuchova, n. red.) a fost un pic obosită deoarece a venit de la Pattaya”, a spus Halep la finalul meciului.

Țvetana Pironkova (27 ani, 57 WTA) a învins-o în turul secund pe chinezoaica Shuai Peng (N. 16), cu 3-6, 6-4, 7-6 (5), după un meci care a durat două ore și 46 de minute.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS