20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Spânu: Avem o echipă bună!

Florin Spânu: Avem o echipă bună!

Florin Spânu este mulţumit de randamentul dat de filieşeni în pregătirile din această iarnă Foto: Alexandru Vîrtosu
Florin Spânu este mulţumit de randamentul dat de filieşeni în pregătirile din această iarnă Foto: Alexandru Vîrtosu

Formațiile oltene FC Olt Slatina și CSO Filiași se vor întâlni astăzi, la ora 11.00, într-un joc amical ce se va desfășura pe terenul sintetic din incinta stadionului „1 Mai“. Ambele grupări vin după o pauză forțată în materie de partide de verificare. Lui FC Olt i-a „picat“ testul de sâmbătă cu Sporting Roșiori și elevii lui Dan Oprescu au făcut un joc-școală, iar divizionara C doljeană nu a putut să-și măsoare forțele nici cu Târgu Cărbunești și nici cu Tismana în cadrul cantonamentului desfășurat la Baia de Aramă, având o pauză destul de mare la capitolul jocuri. CSO Filiași a susținut până acum trei teste, a câștigat cu 1-0 și 2-1 în fața Minerului Motru și a remizat, scor 0-0, cu CS Podari. De partea cealaltă, FC Olt a evoluat de două ori în compania celor de la CSM Vâlcea, s-a impus la Slatina cu 3-0 și a remizat, 0-0, în Zăvoi.
„Am efectuat pregătiri pe plan local de când am revenit din cantonament și, în afara amicalului cu FC Olt, mai avem stabilite două teste: sâmbătă întâlnim pe Târgu Cărbunești, la Melinești, iar pe 28 februarie jucăm cu Pandurii II la Târgu Jiu, acesta fiind ultimul joc, pentru că pe 7 martie începe returul. Trebuie neapărat să mai găsim un adversar pentru miercuri, 25 februarie, și să jucăm pe terenul lor“, a declarat directorul sportiv al CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

Mulțumit de rezultatul pregătirii

Oficialul CSO Filiași a afirmat că antrenorul Gigi Ciurea a făcut o pregătire „ca la carte“ cu Aurel Lupu și colegii săi și că se așteaptă la un retur de campionat foarte bun. „Suntem foarte mulțumiți de cum s-au pregătit băieții în această iarnă. Vă spun sincer că niciodată nu i-am văzut așa de prinși în antrenamente și în jocurile-școală. Cred că suntem o echipă mai matură prin joc și pregătire, că din punct de vedere al vârstei sunt tineri toți. O să stăm mai bine ca în tur din punct de vedere al relațiilor de joc, ambiție și devotament. Avem o echipă bună, toată lumea este alături de noi, mai rămâne să rezolvăm problema stadionului și să nu mai jucăm la Braloștița, ci la Filiași. Din păcate, nu pot să spun nimic nou despre modul cum decurg lucrările, dar nu cred că va fi gata în perioada imediat următoare“, a mărturisit Florin Spânu.
Oficialul divizionarei C a fost prezent ieri la FRF și a parafat contractele jucătorilor cooptați în această iarnă: portarul Alex Burci, de la CS Universitatea Craiova, Sorin Crângoiu și Frank Orban, de la CS Podari, și Alex Duriță, de la Academia „Gică Popescu“. „Au semnat pe șase luni cu noi, cu opțiune de prelungire. Sunt jucători buni, care ne vor ajuta, cu siguranță, în retur“, a punctat Florin Spânu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS