9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Bon a făcut instrucție cu Hajduk

Trupa lui Bon a făcut instrucție cu Hajduk

Săceanu (la minge) şi colegii lui au impresionat cu Hajduk (Foto: fcpodari.ro)
Săceanu (la minge) şi colegii lui au impresionat cu Hajduk (Foto: fcpodari.ro)

Divizionara C CS Podari s-a impus cu scorul de 2-1 (1-1) în partida amicală disputată ieri după-amiază în compania echipei Hajduk Veljko Negotin (Liga a III-a), acesta fiind primul amical susținut de elevii lui Dragoș Bon în cantonamentul din Serbia, de la Kladovo. Golurile doljenilor au fost marcate de Dragomir şi Dina.
CS Podari a început meciul cu următorul unsprezece: Mecea – Mirescu, Dina, Dreşcă, Stănia – Dragomir, Săceanu – I. Şerban, D. Preda, Răduţ – L. Pârvu. Pe parcurs au mai intrat: Ciocioană, Ciocârlă, Cl. Ştefan, D. Stancu.
„A fost un meci bun sau, mai bine zis, nebun, pentru că am dat de vreo patru ori în bară și am ratat alte cinci ocazii mari. Băieții s-au mișcat foarte bine, dar și adversarii au fost buni“, a declarat președintele CS Podari, Ion Mihai, pentru GdS.
„Sunt mulțumit de joc, am văzut un angajament bun din partea băieților. Echipa și-a creat foarte multe ocazii și e important că ajungem în fața porții, dar sper să eliminăm și lipsa de concentrare la finalizare odată cu apropierea începerii campionatului, pentru că scorul trebuia să fie mult mai mare. A fost un test util și trebuie să menționez că echipa a făcut antrenament și în dimineața partidei, iar cu toate astea a alergat foarte mult. Mai avem încă un joc amical, îmi doresc să nu apară accidentări și sper să pot să-l folosesc și pe Surugiu, care a fost accidentat acum, a avut probleme la mușchii aductori“, a spus antrenorul podărenilor, Dragoș Bon, pentru GdS.
Următorul test al podărenilor va avea loc mâine, de la ora 16.00, cu gruparea Dunav Prahovo, ocupanta primei poziții din liga a IV-a – zona Istok. CS Podari își va încheia stagiul de pregătire din țara vecină joi dimineață.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS