Acasă Sport Tenis (f): Simona Halep, victorie fără emoţii cu Hantuchova în Dubai

Tenis (f): Simona Halep, victorie fără emoţii cu Hantuchova în Dubai

-

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, în această seară, cu scorul de 6-2, 6-0, pe sportiva Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 47 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, informează Mediafax.
După un început mai slab, Halep a profitat de oboseala resimţită de adversara ei, câştigătoare săptămâna trecută la Pattaya City după multe partide în trei seturi, românca impunându-se într-o oră şi 13 minute.
Simona Halep a declarat după meci că a jucat bine, dar a precizat că succesul a fost facilitat de oboseala adversarei sale, resimţită după un turneu pe care l-a câştigat săptămâna trecută.
“Am jucat foarte bine în ultimul an, am început bine şi acest an. Mă simt aici ca acasă cu atâţia români în tribune. Le mulţumesc că au venit să mă susţină. Astăzi am jucat bine, dar cred că adversara mea a fost puţin obosită după ce a câştigat la Pattaya. Dar totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun şi vreau să mă bucur de acest turneu deoarece este atât de frumos aici”, a spus Halep imediat după meci.
Viitoarea adversară a Simonei Halep va fi Ţvetana Pironkova din Bulgaria, o foarte bună jucătoare pe suprafeţele rapide, în opinia româncei.
„Pironkova joacă bine pe suprafeţe rapide, aşa că trebuie să fiu foarte atentă, să fiu agresivă şi să deschid unghiurile foarte mult. Sper să câştig şi acest meci, dar va fi unul greu”, a afirmat Halep.
Calificarea în optimile de finală ale turneului de la Dubai este recompensată cu un premiu de 26.000 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

Kobe Bryant, o legendă printre îngeri

Vestea sfârșitului de săptămână a venit din Statele Unite ale Americii, acolo unde una dintre cele mai mari legende ale baschetului american...