27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bogdan Stancu a fost operat după ce a suferit o fractură

Fotbal – Bogdan Stancu a fost operat după ce a suferit o fractură

Bogdan Stancu (nr. 28) a devenit indisponibil pentru o bună perioadă de timp
Bogdan Stancu (nr. 28) a devenit indisponibil pentru o bună perioadă de timp

Fotbalistul echipei Genclerbirligi, Bogdan Stancu, a fost operat, astăzi, la antebrațul drept, după ce la meciul de ieri seară, de pe teren propriu, cu Eskişehirspor, pierdut cu 1-2, a suferit o fractură. Potrivit ntvspor.net, intervenţia chirurgicală a avut loc la spitalul „Acibadem” din Ankara, iar medicul Mehmet Serdar Binnet a declarat că operația a decurs bine şi că fotbalistul îşi va putea relua în scurt timp antrenamentele cu echipa, dar fără să precizeze perioada de recuperare.
Bogdan Stancu s-a accidentat în minutul 67 al meciului cu Eskişehirspor, în care a înscris golul gazdelor, în minutul 8. „Motanul” a căzut pe mână la un duel cu Mustafa Yumlu și a fost transportat cu ambulanţa la spital. Stancu a suferit o fractură deasupra încheieturii mâinii drepte, la antebraţ.
Antrenorul secund al formaţiei Genclerbirligi, Naci Şensoy, a declarat, conform ogunhaber.com, că Bogdan Stancu este „locomotiva echipei”. „Stancu este pentru noi locomotiva echipei, nu un vagon. L-am pierdut. Din păcate a suferit o fractură şi suntem foarte supăraţi”, a afirmat Şensoy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS