13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii și-au doborât „satelitul“

Gorjenii și-au doborât „satelitul“

Nistor (la minge) şi colegii săi s-au distrat cu puştii de la echipa a doua (foto: panduriics.ro)
Nistor (la minge) şi colegii săi s-au distrat cu puştii de la echipa a doua (foto: panduriics.ro)

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu 5-0 în amicalul disputat sâmbătă, la Rovinari, în fața echipei secunde a clubului, aceasta fiind ultima repetiție înaintea primului meci oficial din 2015, programat mâine, de la ora 19.00 (Digi Sport), pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti, în semifinalele Cupei Ligii. Golurile au fost marcate de Nistor (‘10, ‘44), Brata (‘72), Shalaj (‘80) și Eric de Oliveira (‘88). În acest test a jucat și fundaşul Andrei Cordoş, penultimul transfer al gorjenilor, care au dat lovitura în acest sfârșit de săptămână, obținând și împrumultul lui Mihai Pintilii de la Al Hilal.
Pandurii: Stanca (‘46, Mingote) – Unguruşan (‘65, Pleaşcă), Şandru (‘46, Cordoş), Vasiljevic (‘75, Horj), Momcilovic (‘67, Grecu) – Buleică (‘70, Shamsin), Nistor, Filip Mrzljak, Nicoară (‘46, Shalaj) – Matulevicius (‘65, Brata), Smrekar (‘46, Eric).
Pandurii II: Gliwa – Celea, Piţian, Horj, I. Constantin – Trifu, Stegaru, Bârlan, Pârcălabu, Eric – Cocină. Au mai intrat: Hemidi, Dodoi, Alin Predescu, Tudor, Brânzan şi Vasile.
„A fost un test util, ultimul înaintea debutului oficial. Am aşteptat de la jucători implicare, ca ei să intre conectaţi, concentraţi, motivaţi, să trateze meciul ca pe unul oficial, să aibă atitudine şi să-şi respecte sarcinile postului. În mare parte sunt mulţumit, am văzut disponibilitate la efort, realizări, goluri marcate, dar încă mai sunt lucruri de pus la punct. Am debutat şi un jucător nou, pe Cordoş. Per ansamblu, a fost un meci reuşit, în care ne-am îndeplinit obiectivele. Sigur rămâne doar un test, debutul oficial ne va răspunde la mai multe întrebări“, a declarat antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu.

Se pun în vânzare abonamentele pentru retur

Oficialii clubului Pandurii au anunțat pe site-ul oficial că, începând cu 18 februarie, se vor pune în vânzare și abonamentele pentru returul campionatului, prețurile acestora fiind următoarele: sector VIP – 250 de lei, tribuna 0 – 150 de lei, tribuna I şi II – 100 de lei. Consiliul de Administraţie a hotărât ca şi pentru retur să se distribuie 200 de abonamente gratuite pentru pensionari.
„Suporterii care doresc să achiziţioneze abonamente pentru retur şi care nu au beneficiat de abonamente pentru meciurile din tur, sunt aşteptaţi la sala de conferinţe pentru emiterea unui abonament joi şi vineri, 19 şi 20 februarie, între 10.00 și 18.00, precum şi sâmbătă, 21 februarie, în intervalul 10.00 – 14.00. Pentru emiterea unui abonament vor avea nevoie doar de cartea de identitate. Suporterii care au achiziţionat un abonament pentru meciurile din turul acestui sezon şi doresc păstrarea locurilor ocupate în tribune şi în retur îşi pot reînnoi vechile abonamente miercuri, 18 februarie. Aceştia sunt aşteptaţi la vechea sală de conferinţe a clubului Pandurii, la intrarea de la vestiarele jucătorilor, între orele 10.00 – 18.00, pentru a preschimba vechiul abonament cu unul nou pentru returul acestui sezon, putând astfel păstra acelaşi loc ocupat în tribună ca şi în tur. Documentele necesare pentru emiterea noului abonament sunt cartea de identitate şi vechiul abonament“, se arată în comunicatul clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS