24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Berlusconi nu-și vinde acțiunile de la AC Milan

Fotbal – Berlusconi nu-și vinde acțiunile de la AC Milan

Berlusconi nu vrea să audă de vânzarea acțiunilor pe care le deține la AC Milan
Berlusconi nu vrea să audă de vânzarea acțiunilor pe care le deține la AC Milan

Un magnat thailandez a oferit patronului clubului italian de fotbal AC Milan, Silvio Berlusconi, suma de un miliard euro în schimbul pachetului majoritar de acțiuni la septupla campioană a Europei, informează Agerpres, care citează Reuters. Oferta a venit de la Bee Taechaubol, directorul executiv al companiei Thai Prime, care dorește 50 la sută din pachetul de acțiuni al clubului AC Milan, fără însă a prelua controlul total. Bee Taechaubol speră ca tranzacția să se încheie în maxim o lună.
Fostul prim-ministru italian, Silvio Berlusconi, a declarat însă că nu este interesat să vândă pachetul de control al echipei de fotbal AC Milan. „Fininvest (firma lui Berlusconi care deține, din 1980, AC Milan – n.r.) nu este interesată în vânzarea pachetului majoritar”, a spus Berlusconi, care a negat existența unor discuții privitoare la o asemenea tranzacție, adăugând că pe agenda sa nu figurează nici un fel de astfel de negociere.
AC Milan, de 18 ori campioană a Italiei, traversează în ultimii ani o perioadă nefastă, câștigând ultimul său titlu în 2011. În ultimul an, patru tehnicieni s-au perindat pe banca tehnică, iar „rossoneri” ocupă în prezent locul 11 în Serie A. În pofida rezultatelor sportive mai slabe, un raport al Deloitte a plasat AC Milan între primele zece cluburi bogate din lume, cu venituri de 250 milioane dolari în sezonul 2013/2014.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS