5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInvazie de Popești la Vâlcea

Invazie de Popești la Vâlcea

Divizionara secundă CSM Vâlcea dispută sâmbătă, de la ora 11.30, pe baza sportivă „Oltchim“, un joc amical în compania celor de la ACS Berceni, ocupanta locului nouă în Liga a II-a, seria I. Acesta este primul joc pe care „viperele“ lui Alexandru Pelici îl susțin la Vâlcea, restul partidelor de verificare desfășurându-se pe terenul rivalelor. Până acum, vâlcenii au un bilanț pozitiv la capitolul amicale, înregistrând două victorii, 2-1 cu SCM Piteşti şi 3-1 cu Atletic Bradu, un egal, 0-0 cu FC Olt Slatina, şi o înfrângere, 0-3 cu FC Olt Slatina.
În cadrul acestui joc va fi văzut la treabă și portarul craiovean Daniel Popescu, fost component al Minerului Motru. În cazul în care îi va convinge pe Alexandru Pelici, Robert Ivan şi Robert Tufişi că merită să rămână în lot, Daniel ar deveni al treilea goalkeeper cu numele de Popescu de la CSM Vâlcea, după Andrei și… Daniel. În lotul vâlcenilor se mai regăsește și tânărul portar Angelco Prvulovic.
Cealaltă reprezentantă a Olteniei din Liga a II-a, seria a II-a, FC Olt, susține sâmbătă la Slatina un joc-școală, după ce Sporting Roșiori nu a mai dorit să onoreze amicalul stabilit cu ceva vreme în urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS