17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au încheiat cantonamentul din Turcia

Pandurii au încheiat cantonamentul din Turcia

Staff-ul gorjean s-a declarat mulţumit de cum s-a pregătit echipa în Antalya (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Staff-ul gorjean s-a declarat mulţumit de cum s-a pregătit echipa în Antalya (Foto: Alexandru Vîrtosu)

După 15 zile de muncă asiduă, Pandurii Târgu Jiu a spus stop cantonamentului din Antalya. Gruparea gorjeană a plecat ieri, la prânz, spre România şi a aterizat aseară la Bucureşti, jucătorii primind din partea staff-ului tehnic o zi liberă pentru a sta alături de familii, urmând ca de mâine să revină la Târgu Jiu, pentru reluarea antrenamentelor. Bilanţul trupei lui Edi Iordănescu în amicalele de pe pământ turcesc este următorul: două victorii, 2-1 cu Tom Tomsk (locul 2, liga a doua Rusia), 2-1 cu FK Jagodina (locul 7 Serbia), un egal, 2-2 cu Cerno More Varna (locul 8 Bulgaria), şi două eşecuri, 0-2 cu Bielsko Biala (locul 8 Polonia), 0-2 cu FC Astana (campioana Kazahstanului).

„Ne-am parcurs etapele aşa cum trebuie“

Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, s-a arătat mulţumit de cum a decurs pregătirea din stagiul doi, din Antalya, arătându-se optimist în privinţa viitoarelor jocuri oficiale. „Din punctul meu de vedere, a fost un stagiu reuşit, ne-am parcurs etapele aşa cum trebuie, cum ne-am propus. Suferim, în schimb, la ceea ce înseamnă efectiv, nu suntem acoperiţi în totalitate pe posturi, echipa a avut probleme în tur la nivelul fundaşilor centrali, s-au făcut improvizaţii, eu încă de când am semnat contractul am spus că trebuie să ne acoperim pe acea poziţie. Am reuşit să-l aducem pe Nikola Vasiljevic, căpitanul de la OFK Belgrad, un jucător tânăr, de perspectivă, care sigur va fi un plus. Dar, în acelaşi timp, am aflat şi de problemele lui Erico da Silva cu genunchiul. După investigaţii s-a descoperit că are probleme la ligamente şi necesită o intervenţie chirurgicală. Ne-a dat planurile peste cap, aşa că va trebui să completăm lotul cu încă un fundaş central. Va fi presiune, va fi un retur de foc şi nu ne permitem să facem experimente“, a spus Edi Iordănescu.
Pandurii Târgu Jiu va susţine primul joc oficial din 2015 pe 17 februarie, de la ora 19.00, pe teren propriu, contra echipei Dinamo Bucureşti, în turul semifinalelor Cupei Ligii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS