11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alb-albaștrii au remizat cu chinezii lui Sven Goran Eriksson

Fotbal – Alb-albaștrii au remizat cu chinezii lui Sven Goran Eriksson

Marius Briceag l-a executat pe portarul chiney cu un şut pe colţul scurt (foto: csuc.ro)
Marius Briceag l-a executat pe portarul chiney cu un şut pe colţul scurt (foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a remizat astăzi, într-un joc amical disputat în Antalya, scor 2-2, cu formația chineză Shanghai East Asia. Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 22, prin Briceag, care a șutat imparabil de la circa zece metri lateral stânga, după o pasă excelentă, pe culoar, a lui Herghelegiu. Chinezii au restabilit egalitatea norocos, Achim a pasat încet către Brac, iar portarul sârb a degajat în Hysen, mingea intrând în poartă. Shanghai a intrat în avantaj în minutul 87, după o bâlbâială a defensivei craiovene. Cel care a salvat-o pe CSU de la eșec a fost căpitanul Brandan (’89), care a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă obținută de Băluță.

Strategii Craiovei, Emil Săndoi și Sorin Cârțu, au mizat în această partidă pe următorii: Brac (’46, Straton) – Achim, Frăsinescu (’75, Kay), Izvoranu (’75, Acka), Briceag – Mateiu, Madson (’87, Varga), Brandan, Târnăcop (’56, Băluță) – Bawab, Herghelegiu (’59, Ivan).

Înaintea primului fluier, directorul tehnic al CSU, Sorin Cârțu, s-a întreținut câteva minute cu antrenorul chinezilor, suedezul Sven Goran Eriksson, amintindu-și despre celebrul meci dintre Universitatea și Benfica, din semifinalele Cupei UEFA din 1983.

La această întâlnire au asistat, pe lângă foștii fotbaliști ai Craiovei, Silvian Cristescu, Gică Craioveanu și Robert Vancea, și selecționerul naționalei de tineret a României, Cristi Dulca. Alb-albaștrii au fost spionați și de o delegație a echipei Pandurii, compusă din Eugen Pârvulescu, Robert Bălăeț, Edi Iordănescu și secunzii acestuia.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS