10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii se agață de Liga Balcanică

Craiovenii se agață de Liga Balcanică

Baschetbaliștii de la SCM-U Craiova debutează astăzi (ora 20.00) în faza a doua a Ligii Balcanice. Oltenii vor disputa primul meci din grupa C în deplasare, cu formația KK Kumanovo, din Macedonia. Elevii lui Andelko Mandic au intrat în grupă cu trei puncte și se agață de această competiție pentru a salva un sezon în care în Cupa României au fost eliminați, iar în campionatul intern au șanse mici să se califice în play-off.
Doi jucători din lotul craiovean nu au făcut deplasarea în Macedonia. Este vorba despre americanul Travis Bureau, care se recuperează după ce a suferit o entorsă la meciul cu Mornar, de săptămâna trecută, dar și despre tânărul Andrei Damian, și el tot cu entorsă, dar la gleznă.
Din grupa C mai fac parte Peja și Mornar. SCM-U Craiova nu va mai juca cu Mornar, deoarece cele două formații au fost adversare și în prima fază a competiției, iar rezultatele directe se păstrează acum, în faza a doua.
Clasamentul grupe C înainte de primele jocuri arată astfel: 1. Peja – 4 puncte (2 victorii), 2. SCM-U Craiova – 3 puncte (o victorie și o înfrângere), 3. Mornar – 3 puncte (o victorie și o înfrângere), 4. Kumanovo – 2 puncte (două înfrângeri). Echipa clasată pe primul loc în grupă se va califica direct în Final Four, iar cele patru formații de pe locurile 2 și 3 în fiecare grupă vor juca încrucișat pentru celelalte două locuri din semifinale.
Din grupa D fac parte formațiile: 1. Kozuv – 4 puncte, 2. Rilski Sportist – 3 puncte, 3. Sutjeska – 3 puncte, 4. Priștina – 2 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS