16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Viperele“ au „mușcat“ de trei ori la Bradu

„Viperele“ au „mușcat“ de trei ori la Bradu

CSM Vâlcea a susținut vineri cel de-al doilea amical din perioada precompetițională și s-a impus cu 3-1 (2-0) în deplasarea de la Atletic Bradu. Golurile formației din Zăvoi au fost reușite de Eremia, Andrei Neagoe și Ovidiu Popescu. „La Bradu am avut parte de un meci de pregătire extrem de util. Sunt mulţumit de cum s-au comportat băieţii şi de modul în care au muncit în acest cantonament centralizat. Au înţeles că este nevoie de acumulările fizice care-i vor ajuta în disputele oficiale. De luni intrăm în linia dreaptă a pregătirilor, cu multe meciuri amicale şi antrenamente zilnice la baza sportivă din Zăvoi“, a declarat antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, pentru site-ul clubului.
Unsprezecele de start al CSM Vâlcea a arătat astfel: D. Popescu – Samson, Eremia, I. Stoica, Al. Ionescu – V. Munteanu, A. Neagoe, Geantă, Melcea, Popa – Staicu. Pe parcurs au mai intrat: Pârvulovic, Pârvulescu, Konyeha, Codin, Marian Ion Auraş, Piscanu, A. Marin, Darius Preda, Iordache, Ov. Popescu, Dumitraşcu şi Himcinschi.
După acest duel, „viperele“ au terminat şi perioada cantonamentului centralizat, reunirea lotului fiind programată luni. CSM Vâlcea a învins în primul test pe SCM Argeșul Pitești cu 2-1, iar următorul meci de verificare este programat miercuri, la Slatina, contra colegei de serie, FC Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS