16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Alb-albaştrii au remizat cu Pogon

Fotbal – Alb-albaştrii au remizat cu Pogon

Alb-albaştrii au început cu un egal seria amicalelor din cel de-al doilea stagiu de pregătire
Alb-albaştrii au început cu un egal seria amicalelor din cel de-al doilea stagiu de pregătire

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală disputată sâmbătă contra formaţiei poloneze Pogon Szczecin, aceasta fiind a patra dispută susţinută de gruparea din Bănie pe pământ turcesc şi prima din cel de-al doilea cantonament din Antalya.

Tehnicienii Emil Săndoi şi Sorin Cârţu au folosit două formule distincte în acest meci, doar portarul Bălgrădean a bifat toate cele 90 de minute. În prima repriză, „unsprezecele” Craiovei a arătat astfel: Bălgrădean – Dumitraş, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Manea, Brandan, Mateiu, Târnăcop – Bawab, Herghelegiu. După pauză, CSU a început cu: Bălgrădean – Achim, Acka, Izvoranu, Briceag – Erikson, Madson, Cârstea, Varga – Băluţă, Ivan.

„Este un joc care vine și după câteva zile de pauză pe care le-au avut băieții. A urmat apoi o zi grea, cu două antrenamente. E foarte bine că nu am avut parte de accidentări și am reușit să folosim și toți jucătorii. Pe uundeva, jocul a fost influențat și de condițiile atmosferice, pentru că pe un vânt așa tăios e greu să te desfășori așa cum îți dorești. Automat acțiunile îți pot fi influențate, dar până la urmă suntem mulțumiți ca joc și implicare. S-a încheiat 0-0, dar nu ne interesează prea mult rezultatele din această etapă a pregătirii”, a spus Emil Săndoi, pentru csuc.ro.

În primele trei amicale, disputate în primul cantonament din Antalya, CS Universitatea Craiova a remizat, scor 1-1, cu Genclerbirligi, a învins cu 3-0 pe Khazar Lankaran şi a pierdut, 0-1, cu Anji Mahacikala. Următorul test pentru alb-albaştrii va fi duminică, de la ora 17.00, contra ruşilor de la Kuban Krasnodar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS