10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBawab păstrează golurile pentru retur

Bawab păstrează golurile pentru retur

Bawab (la minge) nu şi-a făcut un scop în a marca în amicale, dar ar putea să o facă sâmbătă contra lui Pogon (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Bawab (la minge) nu şi-a făcut un scop în a marca în amicale, dar ar putea să o facă sâmbătă contra lui Pogon (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Atacantul CS Universitatea Craiova, Thaer Bawab, a afirmat că nu și-a propus să marcheze în partidele amicale și că își dorește ca golurile sale să aducă puncte în retur, apreciind totodată pregătirea făcută până acum în Antalya. „A fost obositor primul cantonament. Antrenamente, mâncare, odihnă, dar este o etapă pe care trebuie să o parcurgem. Ne-am pregătit bine până acum și sperăm ca şi acesta (stagiul doi din Antalya – n.r.), cu multe meciuri, să fie la fel de bun şi să fim sută la sută pregătiţi să începem campionatul. În meciurile viitoare vrem să fie bine, să mergem pe acelaşi drum pe care am pornit. Mi-e indiferent câte goluri marchez acum, important este să înscriu în meciurile oficiale. Oricum, Herghe este golgheterul din primul stagiu și este un jucător foarte bun, care ne ajută mult. Sper ca împreună să facem treabă bună“, a spus Bawab, pentru site-ul clubului.
Alb-albaștrii vor susține sâmbătă, de la ora 17.00, la Lara, cel de-al patrulea amical din această iarnă, oponentă fiindu-le gruparea Pogon Szczecin, ocupanta locului șapte în prima ligă din Polonia. În primele trei partide de verificare, CS Universitatea a remizat, scor 1-1, cu turcii de la Genclerbirligi, a câștigat cu 3-0 în fața azerilor de la Khazar Lankaran şi a pierdut, 0-1, cu rușii de la Anji Mahacikala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS