22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportExclusiv: SCM Craiova are un nou director

Exclusiv: SCM Craiova are un nou director

Victor Lazarciuc nu mai este directorul clubului SCM Craiova începând de astăzi, în urma unei dispoziții a primarului Municipiului Craiova.

Atribuțiile de director vor fi îndeplinite de Petrișor Albu, inspector șef, în cadrul SCM Craiova.
„Se aprobă încetarea delegării domnului Lazarciuc Victor pentru a îndeplini atribuțiile de director al SCM Craiova, începând cu data de 30.01.2015. Se aprobă delegarea domnului Albu Petrișor pentru a îndeplini atribuțiile de director al SCM Craiova începând cu data de 30.01.2015, până la revocarea unilaterală din funcție de către primarul municipiului Craiova sau până la ocuparea postului prin concurs”, se menționează în dispoziția emisă chiar astăzi .

Decizia vine într-o perioadă în care la clubul finanțat de municipalitate ar trebui să se organizeze concurs pentru postul de director, ocupat până azi de Lazarciuc, cu delegație.
Cine dorește să candideze poate să-și depună dosarul până pe 4 februarie, la ora 16.30, la sediul Primăriei Craiova.
„Am văzut în urmă cu câteva minute documentul, nu am multe comentarii de făcut. Sigur este că nu mă voi înscrie la concursul pentru postul de director”, a spus Victor Lazarciuc, pentru GdS.
„Preiau toate prerogativele funcției de director și voi încerca să mențin clubul la parametrii normali. Este foarte posibil să mă înscriu și la concurs”, a menționat Petrișor Albu, omul care se va ocupa în perioada viitoare de destinul echipelor de volei, baschet și handbal de la SCM Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS