10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHerghelegiu a fost Cupidon pentru Vătăjelu

Herghelegiu a fost Cupidon pentru Vătăjelu

Bogdan Vătăjelu (în centru) a „alergat“, alături de Herghelegiu (stânga), din Antalya la Iaşi pentru Alina (foto medalion)
Bogdan Vătăjelu (în centru) a „alergat“, alături de Herghelegiu (stânga), din Antalya la Iaşi pentru Alina (foto medalion)

După primul stagiu de pregătire din Antalya, care a fost foarte solicitant, fotbaliștii de la CS Universitatea Craiova au primit liber pentru câteva zile. Alb-albaștrii au ales să revină în România până joi, în „cazemata“ de la Papillon – Belek rămânând o parte din staff-ul echipei și jucătorii mai tineri. Printre cei cu dor de casă s-au numărat Andrei Herghelegiu și Bogdan Vătăjelu. Fundașul stânga vâlcean i-a făcut marcaj strâns colegului său din ofensivă în trenul către Iași, acolo unde are inima „amanetată“ de ceva vreme și este posibil să semneze contractul pe viață.
„Salutări tuturor de la Herghe și Vătă de la Iași, că l-am luat cu mine acasă“, a fost mesajul lui Andrei Herghelegiu lansat prin intermediul GdS. Atacantul Craiovei i-a făcut „lipeala“ lui Vătăjelu cu Alina, Bogdan recunoscând că este foarte îndrăgostit și nu exclude să renunțe la burlăcie. „Da, minivacanța asta o petrec la Iași. Ce să fac dacă m-am îndrăgostit de o moldoveancă… Am prietena la Iași, altfel nu veneam aici. Herghelegiu mi-a făcut lipeala, prin el am cunoscut-o pe Alina. Poate mă și însor pe aici, nu se știe“, a spus Vătăjelu, pentru GdS.

„Sper să dau mai multe goluri“

Revenind la fotbal, Andrei Herghelegiu se bucură mult că a reușit să marcheze de trei ori în amicalele din Antalya, liniștindu-i totodată pe fani cu privire la accidentarea suferită cu Anji Mahacikala, când a fost „proiectat“ în banca de rezerve de un fundaș al rușilor. „Mă simt bine acum. Am fost doar lovit, nu am nimic la genunchi. M-am speriat și eu, că am dat cu genunchii exact de fierul de la banca de rezervă când m-a împins ăla. Am scăpat ieftin, ce să mai. Sunt golgheterul echipei din primul stagiu și toți îmi spun că sunt surpriza plăcută și trebuie să recunosc că mă bucură asta. Am muncit din greu în Antalya, am alergat serios, dar e benefic pentru noi. O să ne țină o jumătate de an această pregătire. Am avut rezultate și sperăm să o ținem tot așa. Nu am jucat foarte mult în tur, însă mi-am așteptat rândul și acum am profitat când am intrat. Sper să joc și în continuare la fel de bine, să dau mai multe goluri și să-mi ajut echipa. Dacă nu pierdem nici un amical din cantonamentul următor e foarte bine, dar important este să pornim bine după, când încep meciurile oficiale.

„Cred că ne prinde bine și câte o înfrângere“

La rândul său, Bogdan Vătăjelu a admis că a fost foarte greu primul stagiu și a punctat că insuccesul cu Anji Mahacikala a venit la momentul potrivit, că „a readus lumea cu picioarele pe pământ după atâta invincibilitate“. „A fost foarte greu, doar știți cum e în cantonament. N-ai ce să faci, primul e mereu de pregătire fizică și e muncă multă. Al doilea o să fie un stagiu mai mult tehnico-tactic, bazat pe minge, așa cum ne place nouă. O să avem mai multe amicale și nu cred că o să fie la fel de greu ca primul. Referitor la amicale, nu puteam să mergem numai pe aceeași linie de invincibilitate la nesfârșit. Cred că ne prinde bine și câte o înfrângere zic eu, mai ales dacă vine într-o perioadă dintr-asta de pregătire, pentru că după adunăm prea multă presiune pe noi. Dacă noi rămâneam invincibili în aceste amicale, începea campionatul și pierdeam primul meci se făcea mare caz. Așa e mai bine… Oricum, am dat de o echipă foarte bună“, a spus „Sarma“, punctând că nu i-a fost teamă pentru prietenul său Herghelegiu, când s-a petrecut accidentarea în meciul cu Anji. „Nu mi-a fost teamă pentru Herghe când l-a bubuit rusul, că e moldovean de la Iași, are fier în picioare. Ăștia de la Anji au jucat puțin cam dur, dar asta e. Și nea Sorin era gata să sară la bătaie… Îl știți pe nea Sorin cum este, sare la gât imediat dacă un fotbalist al său este accidentat. A fost un amical mai încins și e bine că nu s-au înregistrat accidentări grave. Sperăm să nu mai dăm de astfel de adversari“, a punctat Bogdan Vătăjelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS