11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă o „finală“ pentru Bureau și colegii săi

Încă o „finală“ pentru Bureau și colegii săi

DSC_0016

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va primi sâmbătă, de la ora 19.00, vizita formației Gaz Metan Mediaș, în etapa a 16-a din Liga Națională.
Meciul, care pune față în față două vecine de clasament (Craiova – locul 11 – 18 puncte, Mediaș – locul 10 – 19 puncte) se anunță încins, ambele combatante sperând să se impună pentru a-și spori șansele de accedere în play-off.
„Este un meci crucial sâmbătă cu Mediașul. Trebuie neapărat să câștigăm. Și pentru ei este la fel de important jocul, pentru că suntem în luptă directă să prindem locul opt“, a spus Cătălin Petrișor, căpitanul formației oltene.
În tur, Gaz Metan Mediaș a câștigat partida de pe teren propriu cu scorul de 96-81.
SCM-U Craiova a început bine anul 2015, cu trei victorii, două în Liga Balcanică și una în Liga Națională. Jocul cu medieșenii este al patrulea consecutiv pe teren propriu pentru Travis Bureau și colegii săi, care prin evoluția lor au reușit să recâștige încrederea suporterilor. Gaz Metan, echipă la care evoluează și fostul jucător al Craiovei, Mihai Gavrilă, a disputat două partide anul acesta și a fost învinsă în ambele, în deplasare de U BT Cluj și pe teren propriu, de BC Mureș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS