11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Dumitraş: Cu siguranţă tricoul CS Universitatea va arde pe mine în campionat

Fotbal – Dumitraş: Cu siguranţă tricoul CS Universitatea va arde pe mine în campionat

Dumitraș (al doilea de la dreapta spre stânga) s-a împrietenit cu Bawab, Brandan și Izvoranu (foto: csuc.ro)
Dumitraș (al doilea de la dreapta spre stânga) s-a împrietenit cu Bawab, Brandan și Izvoranu (foto: csuc.ro)

Achiziționat în această iarnă de la Ceahlăul Piatra Neamț, Andrei Dumitraș s-a acomodat deja la CS Universitatea Craiova și a afirmat, pentru site-ul oficial al clubului oltean, că abia aşteaptă startul returului pentru a-şi demonstra calităţile.
– Ai deja două săptămâni de pregătire cu echipa, una în Bănie, cealaltă aici în Antalya. Cum e viaţa la CS Universitatea Craiova?
– Momentan este perioada de pregătire, am reuşit să acumulăm cât de cât. Eu unul mă simt destul de bine aici, am găsit un colectiv foarte OK, băieţii m-au primit foarte bine.
– Antrenamentele par destul de solicitante, e greu şi să le priveşti, darmite să le mai şi faci.
– Da, este normal în perioada asta să avem antrenamente grele. Îmi doresc să le ducem la capăt, să acumulăm cât mai mult pentru a ne fi uşor atunci când va începe campionatul.
– Spuneai de colectiv că te-a primit bine, ai reuşit deja să te integrezi? Te-a adoptat grupul?
– Am întâlnit un colectiv foarte primitor şi sper să mă adaptez cât mai repede. Acest lucru nu-l pot face în afara terenului, doar în teren îl pot demonstra.
– Deja ai debutat în tricoul CS Universitatea, contra lui Genclerbirligi. Ai jucat cel mai mult dintre toţi componenţii lotului, 73 de minute.
– A fost primul meci, unul reuşit din punctul meu de vedere. Am reuşit să scoatem un rezultat bun, având în vedere că ei sunt pe finalul cantonamentului, iar noi abia l-am început. Şi consider că per-total a fost un joc bun.
– Cârţu a făcut celebră o expresie: tricoul Craiovei arde pe mine! Ai simţit deja acest lucru în meciul cu Genclerbirligi, a început să ardă tricoul pe tine?
– Tricoul încă nu a început să ardă, dar atunci când vom începe meciurile în campionat cu siguranţă va arde.
– Tot Cârţu, în interviul care l-a acordat pentru site-ul oficial al clubului, a spus că cine nu înţelege spiritul CS Universitatea se elimină singur. Ai început să înţelegi spiritul acestei echipe?
– Am început să-l simt datorită colegilor, mi-au insuflat o dorinţă de victorie şi de sacrificiu.
– Ce mesaj le transmiţi suporterilor?
– Să vină în număr cât mai mare alături de noi la fiecare meci.

https://www.youtube.com/watch?v=UswOjjtLE18

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS