11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii s-au reunit și se antrenează de mâine

Podărenii s-au reunit și se antrenează de mâine

Dragoş Bon şi elevii săi au început pregătirea returului cu o şedinţă (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Dragoş Bon şi elevii săi au început pregătirea returului cu o şedinţă (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Vacanța a luat sfârșit și pentru CS Podari, jucătorii reprezentantei Doljului din Liga a III-a, seria a 3, reunindu-se ieri după-amiază, la stadionul din comună. Spre surprinderea tuturor, nu a fost nevoie ca să-și deschidă gențile și să se echipeze pentru antrenament, tehnicianul Dragoș Bon preferând o scurtă ședință în care le-a explicat celor 20 de fotbaliști planul de „bătaie“ pentru retur.
La reunirea podărenilor au fost prezenți următorii: portari – Marian Mecea, Cristi Nedelcovici; fundași: Alexandru Stoica, Bogdan Ciocârlă, Alex Dreșcă, Irinel Chircan, Marius Stănia, Dănuț Ciocioană; mijlocași: Claudiu Ștefan, Florin Dragomir, Robert Săceanu, Mădălin Murgan, Costinel Răduț, Alex Mirescu, Olivian Surugiu, Andrei Pătrașcu, Ionuț Gârloi; atacanți: Cătălin Crăciun, Cristi Niculescu, Denis Ridvan. Au lipsit motivați Bogdan Chirea și Jackie Nicolae, în timp ce Eduard Dina este la un pas de CS Universitatea Craiova.
Primul antrenament al „rossonerilor“ din 2015 nu va avea loc nici astăzi, ci sâmbătă, la ora 10.30, pentru că în această dimineață vor efectua vizita medicală, iar pe seară se vor întâlni într-un cadru festiv cu reprezentanții conducerii și finanțatorii echipei.

Bon: Mai este nevoie de întăriri

Antrenorul podărenilor, Dragoș Bon, a detaliat pașii pe care i-a stabilit în pregătire, sperând ca elevii săi să reușească apoi în retur să urce în clasament cât mai mult. „Avem mulți jucători care vor face pregătirea alături de noi, dar lotul, în momentul în care se va definitiva, va fi în jurul a 21-22 de jucători. În cantonamentul de la Kladovo (9-19 februarie) vor merge 22 de jucători, iar cei care vor urca în autocar vor fi și cei cu care vom aborda returul campionatului. Bineînțeles că mai este nevoie de întăriri. Întotdeauna e nevoie la o echipă de jucători de valoare, dar sunt mulțumit în mare parte de ceea ce am oprit și am adus la echipă și, repet, porțile nu sunt închise. Vom avea și niște jocuri de pregătire până la plecarea în Serbia și sper că ne vom echilibra atât numeric, cât și valoric, pe toate posturile. Primul amical va fi pe 21 ianuarie, la Motru, pe terenul sintetic din localitate, unde vom participa la un triunghiular, alături de CSO Filiași și de echipa-gazdă, Minerul. Același lucru se va repeta la aproape o săptămână, pe 27 ianuarie, tot la Motru, în aceeași formulă. Va mai fi pe 24 ianuarie un test cu juniorii A de la CFR Romgaz Craiova și vor mai apărea și altele pe parcurs. În Serbia am stabilit trei jocuri amicale, cu echipa din Kladovo, cu cei din Negotin și cu altă echipă de la 15 km de Negotin, pe care nu am reținut cum se numește, dar care evoluează la același nivel ca și noi. Vreau să mai găsim un adversar acolo, dacă nu este OK și cu cele trei pe care le-am stabilit. După ieșirea din cantonament va mai fi un amical cu o echipă de Liga a II-a și sunt în discuții cu cei de la Voluntari. Aștept confirmarea lor și m-aș bucura dacă reușim acest joc, pentru că este o echipă care este lideră în seria I și ar fi și pentru noi un test foarte util după pregătire“, a spus Dragoș Bon, pentru GdS. „Returul va fi foarte disputat, pentru că  toată lumea își întărește loturile în această perioadă și toate echipele vor munci serios ca să-și îndeplinească obiectivul, dar sper ca noi să avem o evoluție mult mai bună“, a completat tehnicianul CS Podari.

Săceanu, jucător și secund

Căpitanul formației CS Podari, Robert Săceanu, va avea și alte atribuții începând din acest an în afara coordonării colegilor din teren, urmând să-l ajute și Dragoș Bon și la luarea deciziilor, dar și la încălzire. „Voi fi un fel de secund. Mă înțeleg foarte bine cu Dragoș, lucrăm de mult timp împreună și vreau să-l ajut și să facem ca echipa să meargă mult mai bine“, a declarat Săceanu, pentru GdS. „Sunt mulți jucători de la FC Universitatea Craiova aici, la Podari, și mă bucur că au venit să ne ajute. Sunt fotbaliști de calitate și cu siguranță or să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ieși din subsolul clasamentului. Au fost și plecări, ca în orice perioadă de mercato, și acum trebuie să fim atenți cum începem, să ne pregătim bine și să începem în forță returul, pentru că suntem cu toții datori, pentru ce s-a petrecut în prima parte a campionatului. Ne dorim să terminăm cât mai sus în clasament, pentru că locul pe care-l ocupăm acum nu ne face cinste“, a punctat Robert Săceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS