11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPârvulescu anunță transferuri în scurt timp

Pârvulescu anunță transferuri în scurt timp

Eugen Pârvulescu (dreapta) are aşteptări mari de la Edi Iordănescu şi compania (FOTO: panduriics.ro)
Eugen Pârvulescu (dreapta) are aşteptări mari de la Edi Iordănescu şi compania (FOTO: panduriics.ro)

Preşedintele formației Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, se așteaptă ca Paul Anton și compania să aibă parte de o pregătire foarte bună la Izvorani și după aceea în Antalya și apoi să înceapă ascensiunea în returul Ligii I.
„Să sperăm că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine. Echipa este într-o situaţie destul de grea, chiar dacă suntem deasupra liniei, cu 18 puncte, suntem ca şi echipele aflate în zona retrogradării. Suntem într-o situaţie dificilă, dar sperăm ca împreună cu noul staff, cu tânărul antrenor Edi Iordănescu să scoatem corabia gorjeană la liman. Este un an dificil, retrogradează șase echipe, iar noi suntem una dintre cele aflate în zona minată a clasamentului și avem nevoie de un retur foarte bun. Ne gândim să ajungem şi mai sus, în prima jumătate a clasamentului, dar momentan pentru noi prioritatea o constituie acumularea punctelor pentru a ieşi din zona fierbinte. Sperăm ca în cel mai scurt timp să transferăm şi noi jucătorii de care avem nevoie, care să ne ajute în atingerea obiectivelor“, a declarat Eugen Pârvulescu, pentru site-ul oficial al gorjenilor.

Buleică: Vreau să marchez cât mai multe goluri

Mijlocaşul pandurilor, craioveanul Alin Buleică, și-a propus ca în retur să fie mult mai eficient și să-și ajute echipa să facă o figură frumoasă. „Nu avem decât să tragem de noi la antrenamente, să ne autodepăşim şi să încercăm să ne pregătim foarte bine. Este frig la Izvorani, dar avem condiţii bune aici. Cred că este bine că am venit aici şi nu am plecat în străinătate, ar fi fost şi drumul, şi mai multe zile pierdute. Este puţin diferit cu antrenorul Iordănescu, pentru că vine cu ceva nou, încercăm să ne învăţăm cu tot ce ne cere şi, cum am mai spus, să ne autodepăşim, pentru că avem un sezon foarte greu, am început prost şi încercăm să terminăm cât mai bine. Poate nu mai putem să ajungem în primele șase echipe, dar eu zic că în primele zece avem forța să terminăm. Mi-aş dori să joc mai mult decât am făcut-o în acest tur, să am evoluţii bune şi să marchez cât mai multe goluri“, a spus Buleică, autor a patru goluri, trei în turul Ligii I, unul în Cupa Ligii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS