10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFlorin Dumitru s-a retras de la ACS Podari

Florin Dumitru s-a retras de la ACS Podari

Fostul component al Universității Craiova din anii ‘80, Florin Dumitru, a decis să se retragă din funcția de antrenor cu portarii de la formația CS Podari. „I-am spus lui Dragoș Bon și am anunțat și conducerea că nu o să continuu la echipă, pentru că sunt foarte ocupat în lunile ianuarie și februarie cu școala de antrenori. Voi sta mai mult pe la București, la FRF, și nu are rost să-i încurc pe oameni. I-am spus lui Dragoș că, dacă are nevoie de mine să-i urmăresc vreun meci al adversarilor sau să-l ajut cu vreo analiză, ceva, poate apela la mine cu încredere. E mult de învățat, sunt mulți bani investiți în aceste cursuri și nu vreau să stric totul tocmai acum“, a declarat Florin Dumitru, pentru GdS.
La rândul său, antrenorul principal al divizionarei C, Dragoș Bon, a declarat că se gândește la un înlocuitor, pentru că nu se poate descurca și cu pregătirea portarilor Mecea și Nedelcovici. „Îl înțeleg pe Florin și îi respect decizia. Cu siguranță că o să aducem pe cineva în locul său, pentru că eu nu pot să fac antrenamente specifice cu portarii. Cine va veni nu-mi va fi secund, pentru că pot să mă consult cu Robert Săceanu, o să ocupe doar postul de antrenor cu portarii, dar să vedem ce variante avem. Zilele viitoare o să ştim mai multe“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS. „Acum (ieri – n.r.) am fost la Policlinica pentru Sportivi și am programat echipa pentru efectuarea vizitei medicale pentru vineri, la ora 8.00, urmând ca seara să ne întâlnim cu toții cu conducerea la o masă și să punem la punct unele probleme. Reunirea lotului va avea loc joi, la ora 14.00, când băieții vor face câteva alergări. În perioada 9-19 februarie vom susține un cantonament în Serbia, la Kladovo, iar până atunci ne vom pregăti pe plan local“, a mai spus Dragoș Bon.
CS Podari ocupă
penultimul loc în Liga a III-a, seria 3, cu 11 puncte, dar are șanse mari să evite retrogradarea, fiind la o distanță foarte mică față de echipele fără „griji“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS