11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - CSM Vâlcea și-a reluat pregătirile

Fotbal – CSM Vâlcea și-a reluat pregătirile

Divizionara secundă CSM Vâlcea și-a reluat astăzi pregătirile pentru partea a doua a campionatului, având ca obiectiv accederea în play-off-ul seriei a doua. Nu a fost decât o noutate la primul antrenament condus de Alexandru Pelici, mai exact portarul Sorin Andrei Popescu, care a revenit în Zăvoi după o jumătate de an.

Față de lotul care a încheiat turul Ligii a II-a, din garnitura vâlceană au lipsit în schimb fundașul Marius Briceag, transferat de CSU Craiova, portarul Bela Fejer şi mijlocașul Andreas Calcan, care s-au reîntors la cluburile de unde erau împrumutaţi, Ionuţ Stancu, acesta este la final de contract, și Cosmin Neagu, care a obţinut rezilierea contractului, renunţând la două salarii. În perioada următoare ar putea părăsi echipa și alți jucători. „Se discută împrumutul lui Cucui la Mioveni, în nici un caz nu îl cedăm definitiv. Mai urmează negocieri de reziliere a contractelor cu Chris Nkongue şi Ionuţ Coman, să vedem condiţiile în care putem renunţa la ei”, a declarat preşedintele clubului, Bogdan Medrea, pentru liga2.ro.
Sub comanda lui Alex Pelici ajung de mâine o serie de juniori din pepiniera clubului: Cosmin Piscanu, Florin Lazăr, Marin Ion, Andrei Marin, Darius Preda, Gabriel Rizea şi Radu Georgescu.
„Trebuie ca toată lumea să înţeleagă că nu rămânem doar de dragul de a rămâne, de la mine în jos, toţi vrem să facem treabă. Sper să fim o echipă care produce surprize plăcute şi în retur. Să vedem câţi jucători rămân, dacă rămânem descoperiţi, în funcţie de asta, putem discuta şi despre cine va veni. În acelaşi timp cu reconstrucţia, noi ne dorim mult play-off-ul. Sunt două obiective pe care încercăm să le realizăm în paralel. În funcţie de ce putem aduce, vom discuta”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici, pentru liga2.ro.
Vâlcenii vor efectua întreaga pregătire în Zăvoi, în programul lor regăsindu-se o serie de amicale, ce se vor desfășura în majoritate pe teren propriu: SCM Argeş Piteşti (28 ianuarie și 21 februarie), Atletic Bradu (30 ianuarie), FC Olt (4 februarie – acasă, 11 februarie – deplasare), Pandurii II (7 februarie), Minerul Motru (14 februarie) și SCM Argeş Piteşti (21 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS