Acasă Sport Fotbal - Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid

Fotbal – Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid

-

Antrenorul Cristian Pustai apare, astăzi, într-o fotografie postată pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid purtând un fular cu însemnele grupării giuleştene, după ce a semnat contractul cu formaţia bucureşteană. „Domnul Cristian Pustai este oficial noul antrenor principal al echipei Rapid Bucureşti”, este mesajul care însoţeşte fotografia publicată pe pagina amintită.

Contractul dintre Rapid şi Pustai a fost semnat la baza de pregătire de la Pro Rapid.
Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, pentru Mediafax, că a ajuns la un acord din toate punctele de vedere cu antrenorul Cristian Pustai, care va fi angajatul grupării giuleştene, începând de luni.
Pustai ar fi semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire în cazul în care va realiza obiectivul de salvare de la retrogradare. „Profesorul” se află de luni la Bucureşti şi întocmeşte cu preşedintele Dinu Gheorghe lista cu jucătorii pe care gruparea giuleşteană urmează să îi transfere până la începerea returului.
Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. În prezent, sub contract cu Rapid mai sunt doar nouă fotbalişti: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.
Reunirea echipei pentru începerea pregătirilor este programată luni, la baza sportivă Pro Rapid.

UPDATE:

„Sunt oficial antrenor al Rapidului. Acum 25 de minute am semnat cu Rapid un contract valabil şase luni, cu opţiune de prelungire, dacă lucrurile sunt bune până la vară. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am semnat acum pentru că lucrurile au început să se mişte, sunt jucători care au confirmat, care au primit biletele (n.r. – de avion) şi era normal să semnez şi eu pentru că şi ei trebuie să vină într-un loc unde măcar este antrenor. Este o răspundere pe care mi-am asumat-o pentru că este o echipă iubită, o echipă mare a campionatului nostru, care din păcate în acest moment este într-o situaţie foarte grea. Ne înhămăm la muncă, începem de luni, şi vom face tot ce depinde de noi pentru a salva echipa. Suporterilor le promit că o să muncesc şi că toţi vom încerca să ne ridicăm la pretenţiile lor. Este foarte greu, pentru asta trebuie toţi să acţionăm ca o echipă”, a declarat noul antrenor al echipei Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

Adrian Iencsi: Mă bucur că am parte de un grup foarte bun

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Adrian Iencsi, a făcut bilanţul turului de campionat de la Liga a III-a, seria 3. „Mozambicanul“...

Bancul zilei

Bulă, urmărit de nemţi, neavând unde să se ascundă, s-a băgat într-o fântână: Neamţul: E cineva acolo? Bulă face pe ecoul:E...