24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBugiu e liber de contract și așteaptă oferte

Bugiu e liber de contract și așteaptă oferte

Bugiu

Portarul Alexandru Bugiu (foto) s-a despărțit la sfârșitul lui decembrie de FC Olt Slatina și așteaptă o nouă provocare. Slătineanul de 27 de ani a declarat, pentru GdS, că „divorțul“ de divizionara secundă a venit după ce în ultimele luni a fost trimis să se antreneze cu echipele de juniori și nu a fost plătit la timp, dar, cu toate acestea, nu le poartă pică oficialilor olteni și le dorește rezultate bune.
„Din luna iulie am fost trimis la juniori. Au vrut să îmi reziliez contractul, dar aveau datorii față de mine și nu am acceptat condițiile lor. În fiecare lună am avut probleme cu cazarea, masa și salariul și doar după ce mi-am depus memoriu ne-am înțeles asupra rezilierii contractului. Sunt cel mai vechi component al actualei echipe, cinci ani am petrecut la FC Olt și de aceea mi-e greu să mă despart de colegii mei. Nu port pică nimănui, știam că va veni și vremea plecării de la Slatina, dar mi-am imaginat-o altfel. Acum sunt acasă și aștept oferte. Îmi doresc să joc tot la Liga a II-a, dar să vedem ce va fi“, a spus Alexandru Bugiu, pentru GdS.

FC Olt demarează astăzi pregătirile

FC Olt Slatina se va reuni în această dimineață la baza sportivă „Metalurgistul”, în vederea reluării pregătirilor pentru returul Ligii a II-a, seria 2. Elevii lui Dan Oprescu se vor prezenta mâine- dimineață la Policlinica pentru Sportivi din Craiova pentru efectuarea vizitei medicale și se vor antrena pe plan local până pe 21 ianuarie, când se va pleca într-un cantonament de nouă zile la Cheile Grădiștei. Oficialii clubului alb-vișiniu au perfectat până acum trei jocuri amicale: o „dublă“ cu CSM Vâlcea, pe 4 şi 11 februarie, și o confruntare cu SCM Pitești, pe 17 ianuarie. Se caută „partenere de joacă“ pentru datele de 14 ianuarie, respectiv 7, 14, 18 şi 21 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS