Acasă Sport Fotbal - Brandan se va alătura duminică lotului CSU Craiova

Fotbal – Brandan se va alătura duminică lotului CSU Craiova

-

Felix Grigore neagă despărțirea de Pablo Brandan în această iarnă
Felix Grigore neagă despărțirea de Pablo Brandan în această iarnă

Presa centrală a lansat astăzi ideea că Pablo Brandan va încheia în această iarnă colaborarea cu CS Universitatea Craiova, speculând faptul că mijlocașul argentinian nu a sosit încă în Bănie pentru antrenamente, și că în locul său ar urma să ajungă fostul rapidist Costin Lazăr.

Contactat telefonic de GdS, managerul general al grupării alb-albastre a negat vehement despărțirea de Brandan și a exclus venirea lui Costin Lazăr. „Nu este reală informația apărută în presa centrală. În primul rând noi nu am avut nici o tangență cu Costin Lazăr, nici măcar salut nu ne-am dat, dar să-l aducem la Craiova. Cât despre plecarea lui Brandan pot să spun că Pablo are contract cu noi până în vară. Este unul dintre cei mai buni jucători ai noștri, cum să reziliem contractul cu el? Pablo nu va veni mâine la București, pentru vizita medicală, dar se va alătura lotului duminică, urmând să meargă în cantonament în Antalya. A fost învoit de Sorin Cârțu și Emil Săndoi pentru câteva zile, atâta tot, restul sunt speculații”, a declarat managerul CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Vă vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional, fie cineva...