Acasă Sport Fotbal - Eugen Trică va antrena CFR Cluj

Fotbal – Eugen Trică va antrena CFR Cluj

-

Tehnicianul Eugen Trică a declarat, astăzi, că a semnat un contract pe un an şi jumătate cu gruparea CFR Cluj, informează Mediafax. „Am semnat pe un an şi jumătate. Sunt foarte fericit că m-am întors. Am spus de când am plecat că voi reveni pe banca CFR-ului. Nu pot vorbi deocamdată de obiectiv. Trebuie să vedem ce jucători rămân şi ce se va întâmpla. Am planuri mari, vreau mai mult. Îmi doresc să mă bat la titlu. Cu actualul lot ne batem la titlu. Dacă vor rămâne toţi jucătorii ne putem lupta cu Steaua”, a spus Trică, precizând că situaţia financiară a clubului se va îmbunătăţi, dar „jucătorii trebuie să înţeleagă că nu mai sunt banii de altădată”.

Eugen Trică a mai pregătit echipa CFR Cluj în 2013. Acum, el îi succede lui Francisc Dican, care a fost antrenor interimar după plecarea lui Vasile Miriuţă în Ungaria, la ETO Gyor, la finalul lunii noiembrie.

La jumătatea sezonului din Liga I, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 34 de puncte, fiind la nouă puncte de liderul Steaua.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.