22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal - CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile

Fotbal – CS Universitatea Craiova și-a reluat pregătirile

-

Săndoi și Cârțu au strigat astăzi catalogul
Săndoi și Cârțu au strigat astăzi catalogul

Staff-ul tehnic al CS Universitatea Craiova a sunat astăzi adunarea. Alb-albaștrii s-au reunit la Sala Polivalentă, au susținut o mică ședință, iar de la ora 14.00 au efectuat primele mișcări din 2015 la Complexul Sportiv „Popeci”. Sub comanda antrenorului Emil Săndoi și directorului tehnic, Sorin Cârțu, s-au prezentat 21 de jucători: portari: Cristi Bălgrădean, Bojan Brac, Cătălin Straton; jucători de câmp: Sebastian Achim, Silviu Izvoranu, Ionuț Târnăcop, Alexandru Băluţă, Viorel Ferfelea, Alexandru Mateiu, Adrian Cârstea, Cosmin Frăsinescu, Adrian Avrămia, Andrei Ivan, Andrei Dumitraş, Marius Briceag, Bogdan Vătăjelu, Andrei Herghelegiu, Andrei Sin, Dacian Varga, Angelo Iuga şi Alin Manea. La reunire a fost prezent și Costin Curelea, dar atacantul a rămas să se pregătească la sala de forță din incinta Sălii Polivalente, fiind nerefăcut după accidentarea suferită înainte de meciul cu CSMS Iași.
De la reunire au lipsit jucătorii străini, Brandan, Acka și Madson, aceștia urmând să se alăture lotului alb-albastru miercuri dimineață, direct la București, unde vor efectua vizita medicală, în timp ce africanii Kay și Nuno Rocha sunt angrenați cu naționala Insulelor Capului Verde la Cupa Africii pe Națiuni. De asemenea, pe lista absenților și-au trecut numele și craiovenii Ovidiu Dănănae și Gabriel Velcovici, conducerea clubului dorind să rezilieze contractele cu ambii, însă nu s-a comunicat nimic oficial în acest sens. CSU s-a despărțit în această iarnă de Mihăiță Pleșan și Nerijus Valskis.
Alb-albaștrii se vor pregăti toată săptămâna pe „sinteticul” de la „Popeci”, după următorul program: marţi – ora 11.30, miercuri – vizita medicală (la București), joi – ora 13.00, vineri – ora 14.00, sâmbătă – ora 11.00. Duminică va fi zi liberă, urmând ca luni să se plece în primul cantonament din Antalya.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.