Acasă Sport Fotbal - Olăroiu nu a găsit drumul spre victorie

Fotbal – Olăroiu nu a găsit drumul spre victorie

-

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, duminică, de selecţionata Coreei de Sud, scor 2-0, într-un meci amical disputat la Sydney, informează Mediafax. Golurile au fost marcate de Osama Hawsawi ’68 (autogol) şi Young-Cheol Cho ’90+1.

Echipa Arabiei Saudite a fost învinsă şi în primul meci cu Olăroiu la conducerea tehnică, în data de 30 decembrie, scor 1-4 cu Bahrain.

Arabia Saudită va participa în această lună la Cupa Asiei pe naţiuni. Echipa lui Olăroiu va juca în grupa B, alături de Uzbekistan, China şi Coreea de Nord.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.