Acasă Sport Fotbal - Cosmin Contra: Dacă nu aş fi fost atras de ofertă...

Fotbal – Cosmin Contra: Dacă nu aş fi fost atras de ofertă nu aş fi plecat

-

Contra s-a despărţit cu părere de rău de Getafe
Contra s-a despărţit cu părere de rău de Getafe

Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, duminică, după meciul pierdut de Getafe în faţa formaţiei Rayo Vallecano, scor 1-2, că nu ar fi ales să plece de la echipa spaniolă dacă nu l-ar fi atras oferta de la Guangzhou R&F, informează Mediafax, care citează cotidianul As. „Vreau să îi mulţumesc preşedintelui clubului pentru oportunitatea de a antrena în Primera, precum şi jucătorilor. Au apărut ştiri în care se menţiona că nu vreau să plec. Nu este adevărat. Am petrecut şase ani minunaţi aici şi sper că este doar un «la revedere» şi că ne vom revedea în curând. Îi doresc mult succes noului antrenor. Dacă nu mă atrăgea oferta, nu aş fi plecat. Plec de la un club mare, îmi las casa, dar plec dornic de o nouă experienţă într-un campionat valoros. Sunt tânăr, vreau să muncesc şi să fac lucruri mari”, a spus Contra.

Insidespanishfootball.com a anunţat, sâmbătă, că Guangzhou R&F a confirmat că s-a înţeles cu Getafe pentru transferul fotbalistului Michel Herrero şi că în curând va urma şi un anunţ în privinţa tehnicianului Cosmin Contra.

 

Angel Torres: Nu este un adio, ci un pe curând

 

Preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, a declarat că plecarea tehnicianului Cosmin Contra cu este un «adio», cu un «pe curând», informează site-ul oficial al clubului spaniol.

„Îi mulţumesc lui Contra pentru comportamentul său. Cred că nu este un adio, ci un «pe curând». Aceasta este casa sa şi va continua să fie”, a spus Angel Torres.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...