16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe pregătesc asiduu pentru meciul cu Trentino

Se pregătesc asiduu pentru meciul cu Trentino

Pe 13 ianuarie , voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor primi vizita „galacticilor“ de la Trentino, în sferturile de finală ale Cupei CEV. Când ești jucător la o echipă fără experiență în cupele europene și înfrunți un colos al sportului la fileu trebuie să transpiri serios la antrenamente pentru a te apropia de nivelul adversarului. De aceea, Laurențiu Lică și colegii săi, cu toții jucători profesioniști, nu țin cont ce zi a săptămânii este și se pregătesc intens sub comanda antrenorului Dănuț Pascu, pentru o prestație cât mai bună în dubla confruntare cu italienii de la Trentino, formație cu un palmares impresionant. Tehnicianul craiovean le-a dat voleibaliștilor puține zile libere de sărbători.

„Nu ne-am permis să dăm decât patru zile libere de Crăciun şi mai dăm trei-patru zile libere de Revelion. Acum suntem în pregătire, cu două antrenamente pe zi, indiferent că e sâmbătă sau duminică. Sâmbătă am avut antrenamente, duminică am avut ședințe de pregătire de la 11.00 și de la 18.00. Trebuie să ne pregătim bine pentru că va veni o lună ianuarie cu un program extrem de încărcat.“

Confruntarea cu Trentino va fi primul meci oficial pentru SCM-U în 2015, apoi pentru voleibaliștii craioveni va urma o serie infernală, cu alte cinci meciuri. În total, șase partide în 18 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS