10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Handbal (f): Ungaria - România, scor 20-19, la Campionatul European

Handbal (f): Ungaria – România, scor 20-19, la Campionatul European

Cristina Neagu a fost principala marcatoare a echipei României
Cristina Neagu a fost principala marcatoare a echipei României

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă, în această seară, de Ungaria, cu scorul de 20-19 (10-8), într-un meci din Grupa Principală 1 a Campionatului European, disputat la Debrecen.

 

Pentru România au marcat: Neagu (8 goluri), Chintoan (1), Brădeanu (3), Băbeanu (2), Chiper (1), Perianu (2), Pârvuţ (1) şi Ciuciulete (1).

 

Paula Ungureanu a avut parade de senzaţie, fiind cea mai bună jucătoare a naţionalei României
Paula Ungureanu a avut parade de senzaţie, fiind cea mai bună jucătoare a naţionalei României

Tot astăzi, în celelalte partide din grupă, Danemarca a învins Polonia, cu 28-19, iar Norvegia a învins Spania, cu scorul de 29-26.

 

Clasamentul Grupei Principale 1 arată astfel: 1 Norvegia – 6 puncte, 2. Spania – 4 puncte, 3. Ungaria – 4 puncte, 4. Danemarca – 3 puncte, , 5. România -1 punct, 6. Polonia – 0.

România va disputa următorul meci luni, cu Spania, de la ora 17.00.

După disputarea partidelor din această fază, primele două clasate vor juca semifinalele pe 19 decembrie, pentru ca finalele pentru medalii să aibă loc pe 21 decembrie. La nivel de meciuri de clasament final, se va juca doar pentru locurile 5-6, pe 19 decembrie, între echipele care au ocupat locul trei în grupele principale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...