Acasă Sport Fotbal - Vlad Chiricheş, dorit de Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen

Fotbal – Vlad Chiricheş, dorit de Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen

-

Fundaşul român al echipei Tottenham Hotspur, Vlad Chiricheş, este dorit de grupările germane Borussia Dortmund şi Bayer Leverkusen, informează Mediafax, care citează hereisthecity.com și Sky Italia. Vlad Chiricheş a fost transferat de Tottenham în vara anului 2013 de la Steaua, însă nu a reuşit să-şi asigure un loc de titular. De curând, internaţionalul român de 25 de ani şi-a manifestat intenţia de a pleca de la Tottenham, spunând că nu este fericit, deoarece nu joacă. El mai este dorit de grupările Arsenal Londra, Schalke 04, Juventus Torino, AS Roma şi Internazionale Milano.

În ultima perioadă Chiricheş a evoluat ca titular, însă nu pe postul pe care s-a consacrat, ci pe cel de fundaş dreapta.
În ciuda speculaţiilor privind un transfer definitiv, Tottenham ar dori doar să-l împrumute pe Chiricheş până la finalul sezonului.
Un alt jucător care ar putea părăsi pe Tottenham din iarnă este internaţionalul belgian Jan Vertonghen, care este dorit de FC Liverpool şi Manchester United.
În locul celor doi jucători, antrenorul Mauricio Pochettino ar dori să-i transfere pe fundaşii Hector Moreno (Espanol Barcelona) şi Raul Albiol (Napoli).

ȘTIRI VIDEO GdS