18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetre Grigoraș crede în redresarea pandurilor

Petre Grigoraș crede în redresarea pandurilor

FAZA-U-CLUJ-PANDURII-660x330

„U“ Cluj – Pandurii 1-0
A marcat: Ceppelini ’55.
Universitatea Cluj: Panagopoulus – P. Jovanovic, Skvorc, Ninu, Bambara – R. Costin – Mengolo, Cristocea (’70, A. Lungu), S. Stojanovic (’46, Ceppelini), Gravenberch (’82, Viveiros) – Lemnaru. Antrenor: George Ogăraru.
Pandurii: Gliwa – Unguruşan, Erico, Elton, Momcilovic – Nistor, Anton, Răduţ (’84, Predescu) – Buleică (’72, Nicoară), M. Roman, Shalaj (’72, Shamsin). Antrenor: Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: Viveiros / Momcilovici.
Au arbitrat: Cristi Balaj – Octavian Şovre, Ovidiu Artene; Iulian Călin.
Observatori: Aron Huzu, Adrian Mihalcea.

Pandurii Târgu Jiu nu a găsit drumul spre victorie în meciul disputat miercuri seară, în Ardeal, în sferturile Cupei României, fiind eliminată de Universitatea Cluj, care s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Ceppelini, din minutul 55.
„După evoluția foarte modestă cu FC Botoșani, am zis ca măcar pe ultima sută de metri să reușim să ne calificăm în semifinalele Cupei și să încheiem cu victorie meciurile de pe teren propriu care le mai avem, cu Rapidul – în campionat și Oțelul – în Cupa Ligii, dar, din păcate, un obiectiv s-a dus. Cred că a fost un joc destul de alert, am avut mai multe ocazii de a marca, însă fotbalul se joacă pe goluri. Ceppelini a avut o execuție de excepție și ne-a marcat golul, iar calificarea le-a aparținut lor și trebuie să-i felicităm. Noi suferim în continuare și sunt prea puține de spus după astfel de meciuri. Am văzut totuși o schimbare în bine a echipei, o altă atitudine a jucătorilor, și nu ne rămâne decât să ne gândim la meciul de sâmbătă, cu Rapid, care este crucial pentru noi“, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș.

Nu renunță la luptă

Rezultatele slabe înregistrate până acum îl nemulțumesc pe Petre Grigoraș, dar acesta a exclus varianta demisiei, punctând că are încredere că poate redresa echipa Pandurii în perioada următoare. „E normal să se vorbească despre plecarea mea. Au trecut 16 etape din campionat și sunt vreo 17 antrenori executați. E normal ca după un sezon cu rezultate dezamăgitoare, neașteptate pentru cei care investesc, pentru gorjeni, pentru publicul care s-a învățat în ultimii ani ca echipa să fie undeva în fruntea clasamentului, să apară și astfel de lucruri. Pe antrenori îi țin în funcție rezultatele și jocul. Dacă se va considera că eu sunt principalul vinovat sau vor să facă o schimbare… E problema dânșilor. Când ne apucăm de antrenorat, știm care este posibilitatea de a sta până la finalul contractului la o echipă. Nu m-am gândit să plec. Dacă altă dată, la anumite echipe, am făcut-o chiar înainte de a fi demis, acum nu vreau, pentru că am încredere în această echipă că poate să revină măcar aproape de obiectivul pe care ni l-am propus. Mai sunt 18 etape până la finalul campionatului, va veni și pauza de iarnă, iar eu cred în acești jucători. Ceva s-a întâmplat și am anumite explicații, dar asta ține de bucătăria proprie și le discutăm în familie“, a spus Petre Grigoraș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS