10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport CS Universitatea vrea trei puncte de la Sighișoara

CS Universitatea vrea trei puncte de la Sighișoara

Handbaliștii de la CS Universitatea Craiova evolueazî sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, cu Național Sighișoara, în cadrul etapei a zecea a Diviziei A, seria B. Jucătorii craioveni speră într-un meci bun, care să le aducă trei puncte în clasament. Elevii lui Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu au avut evoluții bune în acest tur de campionat, în care au obținut șapte victorii și au suferit doar două înfrângeri. Cu 21 de puncte acumulate, alb-albaștrii se află pe locul patru, la două puncte în spatele echipei de pe locul trei, Universitatea Cluj, și la trei puncte în urma ocupantei locului doi, CSM Oradea. Liderul seriei este CS HC Adrian Petrea Reșița, cu 27 de puncte.
Adversara de sâmbătă a oltenilor, Național Sighișoara, se află pe locul 9, cu 10 puncte.
Cu excepția acestei runde, anul acesta se vor mai disputa încă trei etape. CS Universitatea va mai avea de jucat cu Reșița (acasă, 30 noiembrie), Universitatea Cluj (deplasare, 6 decembrie) și CSU Politehnica Timișoara (acasă, 13 decembrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...