9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alexandru Pelici și l-a adus pe Robi Ivan secund la CSM Vâlcea

Fotbal – Alexandru Pelici și l-a adus pe Robi Ivan secund la CSM Vâlcea

Pelici și-a definitivat staff-ul la CSM Vâlcea
Pelici și-a definitivat staff-ul la CSM Vâlcea

Numit la începutul săptămânii antrenor principal la CSM Vâlcea, Alexandru Pelici a păstrat vechiul staff cu care a colaborat şi fostul tehnician, Erik Lincar. „Eu nu am venit să dau pe nimeni afară, ci doar să fac treabă bună”, a spus Pelici, pentru liga2.ro. Astfel, secundul adus de Erik Lincar, Fane Nofitovici, va rămâne în staff, dar se va ocupa de pregătirea echipei secunde, care activează în Liga a IV-a, iar Robert Tufişi se va ocupa în continuare de portari, pe poziție rămânând și preparatorul fizic Alex Ciobanu. Singura noutate este cooptarea lui Robi Ivan, instalat „secund” la solicitarea lui Pelici. Noul antrenor i-a propus și lui Erik Lincar să rămână alături de echipă, să devină director tehnic, însă a fost refuzat.
Alexandru Pelici a condus astăzi primul antrenament în Zăvoi. Pelici a mai pregătit gruparea vâlceană în urmă cu doi ani, atunci când clubul era condus de Cătălin Rufă. În acest sezon, Pelici a mai pregătit-o pe FC Bihor, de unde a plecat însă din cauza situaţiei financiare dezastruoase de la clubul orădean.
CSM Vâlcea ocupă locul 6 în Liga a II-a, seria 2, cu 12 puncte după 11 etape, fiind la o distanță de 12 puncte față de ocupanta primei poziții, ACS Poli Timișoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS