11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Săndoi și Băluță vor în sferturile Cupei României

Fotbal – Săndoi și Băluță vor în sferturile Cupei României

Emil Săndoi și Alexandru Băluță își doresc o evoluție bună cu Viitorul și o calificare în faza următoare a Cupei României
Emil Săndoi și Alexandru Băluță își doresc o evoluție bună contra Viitorului și o calificare în faza următoare a Cupei României

CS Universitatea Craiova a susținut astăzi o conferință de presă în care antrenorul Emil Săndoi și mijlocașul Alexandru Băluță au prefațat întâlnirea de mâine, de pe „Ion Oblemenco”, de la ora 18.00 (Sport.ro), cu FC Viitorul, din optimile Cupei României. Cei doi au afirmat că se așteaptă o confruntare foarte dificilă, dar că își doresc foarte mult calificarea în faza următoare a competiției.
„Venim după un joc în campionat, disputat la Brașov, unde am reușit să ne impunem, suntem bucuroși că am obținut cele trei puncte puse în joc și că am continuat linia ascendentă din ultimul timp. Acum vine un joc de Cupă, cu Viitorul, o echipă care că este în creștere de formă. În ultima perioadă a reușit rezultate bune, a câștigat cu Galațiul cu 3-0 acasă, iar ultima oară a obținut un egal la Universitatea Cluj, 2-2. Este o formație cu jucători tineri, de perspectivă, cu calități individuale, antrenată de Gică Hagi, un tehnician care nu mai are nevoie de prezentările mele. Chiar dacă în jocul din campionat echipa noastră nu a reușit să se impună aici, și a înregistrat doar un 2-2, vă dați seama că ne propunem calificarea. Ne dorim mult să mergem mai departe. Cupa României este o competiție pe care nu o desconsiderăm și nu trebuie să uităm că după un număr mic de meciuri aici poți ajunge în fazele superiorare. Țin minte că prima oară când am fost antrenor, eram la retrogradare cu echipa, dar am reușit să jucăm o finală de Cupa României, eliminând rând pe rând Steaua, Petrolul, Rapidul, care și la vremea respectivă erau echipe de top. Sperăm să avem o evoluție bună și să mergem mai departe în cupă”, a spus Săndoi, punctând că nu vor apărea modificări mari în primul unsprezece și că nu vor fi utilizați atât de multe rezerve.
„Viitorul este fosta mea echipă și mă bucur că mă reîntâlneasc cu foștii colegi. Sunt conștient că nu ne va aștepta un meci ușor, pentru că și ei își doresc să se califice mai departe, dar sper să facem un joc bun, să ne mobilizăm bine și să câștigăm”, a spus Alexandru Băluță.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS