20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliștii revin în Polivalentă

Handbaliștii revin în Polivalentă

Handbaliștii de la CS Universitatea Craiova revin în Sala Polivalentă. Sâmbătă, de la ora 14.30, alb-albastrii vor da piept cu HC Brașov, în cadrul etapei a treia din Divizia A, seria B. Elevii lui Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu au debutat în forță în noul sezon, cu o victorie în ultimele secunde, pe teren propriu, cu CSM Oradea, iar runda trecută craiovenii au fost învinși, în deplasare, de către CSM Satu Mare, scor 37-30. În ceea ce privește partida cu Brașovul, oltenii pornesc cu prima șansă, iar faptul că vor juca din nou în Polivalentă, nu în sala de pe strada Brestei, îi va stimula mai mult.

„Ne dorim să obținem a doua victorie din acest sezon. Runda trecută, la Satu Mare am avut un arbitraj fantastic, dar cum am avut echipa incompletă, din diferite motive, am putut face mai mult. Nu știm prea multe informații despre echipa Brașovului. Ne-a bulversat puțin că au făcut egal cu Cluj runda trecută. Așteptăm craiovenii să ne vadă la lucru și să vadă că mai existăm și noi.”, a precizat Costin Dumitrescu – antrenor CS Universitatea Craiova

Tot sâmbătă, in Polivalentă, echipa feminină de handbal SCM Craiova va da piept cu Unirea Slobozia. Intrarea la cele două meciuri va costa 5 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS