17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal – Exclusiv: Jackie Nicolae va juca la ACS Podari

Fotbal – Exclusiv: Jackie Nicolae va juca la ACS Podari

Oficialii divizionarei C ACS Podari au mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni îi cooptase pe foştii jucători ai FC Universitata Craiova, Robert Săceanu, Bogdan Ciocârlă şi Vasile Stănia, ieri a fost legitimat şi atacantul Nelu „Jackie” Nicolae.

„Acum mă întorc de la Bucureşti, am fost la federaţie să-i înregistrez contractul lui Jackie Nicolae. A semnat cu noi pentru şase luni, doar aşa au fost de acord cei de la firma care se ocupă de falimentul lui FCU. Sunt convins că va aduce un plus atacului nostru. Sperăm să apară şi rezultatele în curând, pentru că s-au făcut investiţii serioase în vara aceasta, avem un lot valoros şi vrem cât mai sus în clasament”, a declarat preşedintele grupării ACS Podari, Ion Mihai, pentru GdS.

Aducerea lui Jackie Nicolae la Podari a însemnat despărţirea de Mădălin Poenaru, care în sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, la Minerul Motru. Poenaru a fost îndrumat spre ACS Viitorul Municipal Craiova, echipă pentru care mai evoluase în sezonul 2012-2013, pe când se numea CS Apa Craiova.

Tot la capitolul plecări de la ACS Podari, George Buciuman, căruia îi expirase contractul, a ajuns ieri la o înţelegere cu cealaltă reprezentantă a Doljului din Liga a III-a, CSO Filiaşi.

ACS Podari va întâlni astăzi, de la ora 17.00, pe terenul „Zoltan Crişan” din incinta Complexului Sportiv „Ion Oblemenco”, într-un joc amical, pe CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS