11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRomânia va participa cu 19 sportivi la Jocurile Europene de Vară Special Olympics

România va participa cu 19 sportivi la Jocurile Europene de Vară Special Olympics

România va fi reprezentată la Jocurile Europene de Vară Special Olympics de o delegaţie compusă din 19 sportivi şi nouă antrenori, transmite b1.ro citând Mediafax. Competiţia dedicată sportivilor cu dizabilităţi va avea loc în perioada 9-21 septembrie, la Anvers, în Belgia, iar delegația română va participa la competiții de gimnastică, bocce, judo, nataţie şi tenis de masă.

Patru sportivi de la Asociaţia Down Bucureşti vor concura la gimnastică şi patru sportivi de la Centrul de Zi Sfânta Maria din Cluj Napoca vor participa la competiţiile de la bocce. La nataţie vor concura doi sportivi din Cluj-Napoca, de la Asociația Down-Centrul Educaţional Raluca şi de la Centrul de Zi Sfânta Maria şi doi sportivi din București, de la Asociația Sindrom Down. România va fi reprezentată la judo de patru sportivi de la Centrul Şcolar pentru Educație Incluzivă Sfântul Andrei – Gura Humorului, în timp ce la tenis de masă vor concura doi sportivi de la CSEI Buzău şi un partener de la Liceul cu program sportiv.

La Jocurile Europene de Vară Special Olympics 2014 vor participa peste 2.000 de sportivi cu dizabilităţi, care vor concura la zece discipline sportive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS